Haas-bossen Günther Steiner fokuserer mere på at få raceren ud af køre, end om Kevin Magnussen skal køre bilen ude i fremtiden.

Alligevel blev der næsten udsted en form for jobgaranti til danske Kevin Magnussen fra Formel 1-chefen, da han var med i torsdagens Viasat Sport Live.

»Lige tænker jeg slet ikke på, hvad der skal ske med vores kørere. Først skal vi gennem den her krise, og så må vi se fremad,« sagde Günther Steiner og kom så alligevel ind på Kevin Magnussens fremtid:

»Vi skal lige have sat skibet i søen, men som I alle ved, så har han (Magnussen, red.) et godt forhold til os, og han har været her nu i fire år, og vi kommer godt uad af det med hinanden. Det er også på et personligt plan med både mig og Gene Haas.«

Kevin Magnussen ser ud til at sidde rimelig sikkert i sædet hos Haas. (REUTERS/Albert Gea)
Kevin Magnussen ser ud til at sidde rimelig sikkert i sædet hos Haas. (REUTERS/Albert Gea) Foto: ALBERT GEA
Vis mere

»Vi må se på hans resultater, og så kan og vil der være en fremtid (sammen, red.). Men lige nu er det for tidligt at tale om kørerne. Vi har så store problemer med at bare at køre, så det med kørerne er det mindste af vores problemer,« forklarede Günther Steiner.

Kevin Magnussens nuværende aftale med Haas udløber efter denne sæson, men teamet har en option på danskeren 2021, hvis de ønsker det.

27-årige Magnussen må dog trods idyllen hos Haas også begynde at overveje sit næste karrieretræk, hvis han skal gøre alvor af ambitionen om at blive verdensmester i Formel 1.

Se hele interviewet med Günther Steiner i playeren øverst.

Romain Grosjean, Kevin Magnussen, Gene Haas og Günther Steiner sammen. (EPA/ALEJANDRO GARCIA)
Romain Grosjean, Kevin Magnussen, Gene Haas og Günther Steiner sammen. (EPA/ALEJANDRO GARCIA) Foto: ALEJANDRO GARCIA
Vis mere