Team Haas var rimeligt tilfredse med årets første træningsdag i Formel 1, som fandt sted i Barcelona. Kevin Magnussen kom ikke i aktion, men det gjorde hans holdkammerat, Romain Grosjean, til gengæld.

Træningen var præget af det kolde vintervejr. Sneen har ganske vist ikke nået Barcelona, som til gengæld var plaget af regn og kulde.

»Vi ville gerne have haft det varmere, og vejrudsigten for resten af ugen ser desværre ikke for god ud,« sagde team manager Guenther Steiner i en pressemeddelelse efter mandagens træning.

»Men alt i alt skal vi være tilfredse, for vi fik gennemført det meste af det, vi havde planlagt,« sagde det amerikanske holds italienske team-manager.

Romain Grosjean var godt tilfreds med bilen efter træningen.

»Det har været en god dag. Den første dag med bilen er altid en spændende dag. Min første følelse med bilen er meget positiv. I betragtning af de svære forhold fik vi alligevel kørt næsten 60 omgange, og vi havde ikke de store problemer med bilen. Det vigtigste ved den første dag med bilen er, at følelsen er god. Og det er den,« sagde franskmanden.

Kevin Magnussen skal tirsdag ud på sin første træning med den nye bil.

»Vi må være positive, og så håber vi, at vejret trods alt bliver lidt bedre,« tilføjede Günther Steiner.

 

 

 

 

 

Andre læser også