MERCEDES ER IKKE LÆNGERE HURTIGST

Efter fem års enevælde har Mercedes ikke længere den hurtigste bil i F1. Jo – de vandt i Mexico, de har allerede vundet konstruktør-VM 2019 og Hamilton vinder også det individuelle mesterskab. Men de har ikke haft en eneste pole position efter sommerferien, og det antyder at kampen om VM 2020 bliver intens.

---

MAX VERSTAPPEN EN EN KAOS-PILOT

Hollænderen er en af de mest spændende kørere i Formel 1, men under kvalifikationen i Mexico afslørede han en kedelig brist. Selvom der blev vinket med gule advarselsflag (”sæt farten ned”) fortsatte han med fuld gas forbi Valtteri Bottas ulykke. Den slags er livsfarligt for kørere og redningsfolk – og meget lidt klædeligt for en af sportens superstars. Hans kaotiske kørsel i løbet pynter heller ikke…

---

HOLLAND ER KLAR

Efter 35 års pause gør Holland comeback i F1-kalenderen 2020. Zandvoort-banen skal gennem en omfattende modernisering, og der var tvivl om man kunne nå at få de nødvendige miljøgodkendelser. De er nu i hus, og Holland kan indtage den plads i Formel 1-VM 2020, der oprindeligt var reserveret til København.