Den 48-årige sangerinde Zindy Laursen havde en sød overraskelse med på den røde løber, da hun mandag aften var til premiere på filmen 'Ninna'.

Overraskelsen hedder Bjørn Vidø, og har været Laursens kæreste de seneste seks måneder, uden det er blevet opfanget af pressen.

Det siger hun til ugebladet Se og Hør.

»Bjørn har enormt meget empati, det kan jeg rigtigt godt lide. Og humor, vi griner enormt meget sammen«, siger hun til Se og Hør om den fire år ældre lyddesigner.

Den gode nyhed er ekstra sød i lyset af, at Zindy Laursen tidligere har været involveret i et frygteligt parforhold med vold. Hun afslørede den traumatiserende oplevelse for to år siden.

»Jeg sagde det først sent til min mor. Hun kunne se, der var noget galt, og så måtte jeg fortælle om min hemmelighed gennem så mange år. Jeg havde svært ved at forstå, jeg blev så længe. Det er fordi, der også er gode stunder. Efter en voldelig episode bliver han god igen. Så angrer han og siger, han aldrig gør det igen. Det er derfor«, sagde hun dengang til Realityportalen.

Det voldelige forhold stod på i seks år, inden det lykkedes den tidligere Cut'N'Move-sangerinde at komme ud af det.

Siden har hun blandt andet været kærester med 'Den gale pose'-produceren Nicholas Kvaran i to år, inden de gik fra hinanden i 2018.