Her ses skuespilleren Julie Zangenberg
Her ses skuespilleren Julie Zangenberg Foto: Claus Bech

Skuespilleren Julie Zangenberg er sprunget ud som blogger. Men det er ikke skuespil, bloggen kommer til at handle om, men derimod mad.

Flere kendte mænd og måske især kvinder er gennem tiden sprunget ud som bloggere. Julie Zangenberg er ingen undtagelse. Sommeren 2014 lancerede hun bloggen Vivelavie, der dog kun nåede at være aktiv i kort tid.

Nu skifter hun så spor med bloggen Julies Madblog, der - ikke overraskende - kommer til at handle om den 27-åriges store passion for mad og madlavning.

»Skuespiller, forretningskvinde og madelsker. Dette er mit liv - gennem min mad. Hvad jeg spiser, hvor jeg spiser det, med hvem, hvor meget jeg gør det og hvad jeg gør, for at kunne gøre det! Mit frirum og min største hobby - nu delt med dig. Velbekomme,« lyder velkomsten på bloggen, der allerede har en håndfuld indlæg blandt andet om Zangenbergs jul med kæresten, Nicklas Bendtner.

Julie Zangenberg

Bloggen kom online tirsdag, skriver Julie Zangenberg i et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun takker Mascha Vang for samarbejdet. Det er nemlig Vangs blog-community, Blogly.dk, der huser skuespillerens nye blog. Også flere andre kendte er i 'stald' her - blandt andre Julie Bertelsen, Irina Babenko og Nikita Klæstrup.

I september afslørede Zangenberg, at hun skulle være vært på et madprogram, der bliver sendt på Kanal 4 til foråret. I programmerne inviterer hun 'nogle af Danmarks dygtigste, mest inspirerende og sejeste kvinder, til at komme og være i køkkenet med mig, når jeg viser mine opskrifter', som hun skrev på Instagram i september.

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.