Superstjernen Will Smiths 20-årige datter Willow Smith er kommet med en overraskende melding om sit sex- og kærlighedsliv i et talkshow.

Og overraskende nok er det Willow Smiths mor og mormor, hun 'springer ud' til.

I talkshowet 'Red Table Talk' mødtes Willow Smith til en rundbordssnak med sin mor Jada Pinkett Smith og Adrienne Banfield-Norris.

Her fortæller den unge stjerne, at hun er polyamorøs, skriver LA Times.

Familien Smith. Fra venstre mod højre ses Trey Smith (Will Smiths søn fra hans tidligere ægteskab), Willow Smith, Jaden Smith, Jada Pinkett Smith og Will Smith. AFP PHOTO / CHRIS DELMAS
Familien Smith. Fra venstre mod højre ses Trey Smith (Will Smiths søn fra hans tidligere ægteskab), Willow Smith, Jaden Smith, Jada Pinkett Smith og Will Smith. AFP PHOTO / CHRIS DELMAS Foto: CHRIS DELMAS
Vis mere


Hendes mor forklarer i talkshowet, at hun forstår det som om, at Willow Smith har flere emotionelle og romantiske partnere på samme tid.

»Som polyamorøs føler jeg, at jeg er fri til at danne de forhold, der fungerer for mig frem for bare at træde ind i monogamiet, fordi alle omkring dig siger, det er det rigtige at gøre,« siger Willow Smith, der dog også tilføjer, at hun ikke kan se sig selv i en situation, hvor hun har mere end to partnere på samme tid.

Willow Smith forklarer også, at hun har researchet på det at være polyamorøs, og at hun i den forbindelse har fundet ud af, at størstedelen af skilsmisser skyldes utroskab.

Jada Smith støtter i interviewet sin datter og giver hende ret i, at de fleste mennesker søger monogame forhold, fordi de føler, de ikke har andre valg.

Willow Smith er gået i sine forældres fodspor og er både sanger og skuespiller. Patrick KOVARIK / AFP
Willow Smith er gået i sine forældres fodspor og er både sanger og skuespiller. Patrick KOVARIK / AFP Foto: Patrick KOVARIK
Vis mere

Willows mormor havde dog lidt sværere ved at forstå ideen og siger i interviewet, at hun ikke kan se sig selv have flere partnere på én gang, og at hun foretrækker det traditionelle ægteskab.

Willow prøver at forklare sin mormor, hvordan det kan være en fordel, hvis man eksempelvis er i et forhold, hvor den ene har mere lyst til sex end den anden.

»Skal du så være den, der siger: 'Bare fordi jeg ikke har de behov, kan du heller ikke have dem?«

Hun fortæller videre, at det faktisk var på den måde, hun blev introduceret til at være polyamorøs.

Selvom deres datter erklærer, at hun har svært ved at tro på, at ægteskabet kan fungere, så er hendes egne forældre et eksempel på, at det kan lade sig gøre - selv i Hollywood. VALERIE MACON / AFP
Selvom deres datter erklærer, at hun har svært ved at tro på, at ægteskabet kan fungere, så er hendes egne forældre et eksempel på, at det kan lade sig gøre - selv i Hollywood. VALERIE MACON / AFP Foto: VALERIE MACON
Vis mere


»I min vennegruppe er jeg den eneste, der er polyamorøs, og jeg er den, der har mindst sex.«

Willow Smith, der er gået i sine forældres fodspor som både skuespiller og sanger, fortæller i interviewet, at hun ikke kan se sig selv blive gift en dag.

Hendes mor siger efterfølgende, at hun er OK med hvad end, datteren beslutter, og hvem hun beslutter sig for at leve sammen med, så længe hendes partner elsker hende.

»Der er meget skønhed at finde udenfor de konventionelle kasser,« siger Jada Pinkett Smith.

Hendes ægteskab med Will Smith er ellers meget konventionelt i Hollywood-forstand. Parret har kendt hinanden siden 1994, og de har været gift siden 1997.

Sammen har de Willow Smith og sønnen Jaden Smith, der også er skuespiller.