Der findes mange måder at bearbejde et knust parforhold.

I Will Smits tilfælde var det ved at have sex med mange forskellige partnere. Det gjorde Will Smith som konsekvens af, at hans daværende partner, Melanie, havde været sammen med en anden mand. Det skriver han i sin nye selvbiografi, 'Will'.

»I løbet af mit liv havde jeg kun haft sex med en person udover Melanie. Men efter vi gik fra hinanden, gik det helt amok,« skriver Will Smith og tilføjer.

»Jeg havde sex med så mange kvinder, og min krop reagerede så kraftigt, at jeg fik nogle voldsomme reaktioner efter en orgasme. Jeg fik kvalme og i yderste konsekvens kastede jeg op,« skriver Will Smith.

Will Smith på rød løber med sin nuværende kone, Jada Pinkett Smith.
Will Smith på rød løber med sin nuværende kone, Jada Pinkett Smith. Foto: VALERIE MACON
Vis mere

Men på trods af de voldsomme reaktioner, så fortsatte han med at have sex med mange forskellige kvinder, i håb om at det kunne hjælpe lidt på kærestesorgerne.

»Jeg håbede, at jeg kunne finde den eneste ene, der bare kunne elske mig og få smerten til at forsvinde,« skriver Will Smith.

Den 53-årige skuespiller giftede sig sidenhen med Sheree Zampino i 1992, som han fik en søn med. Det holdt i tre år, før de gik fra hinanden.

Han er nu gift med den 50-årige skuespiller Jada Pinkett Smith, og de lever i et åbent parforhold. Parret har fået to børn sammen.