Lyt til artiklen

Cecilie Wilbek er datter af en af Danmarks største sportsprofiler overhovedet. Men æblet falder kun delvis tæt på stammen. Cecilie prioriterer nattelivet lige så højt som livet på sportshallernes trægulve. Mandag aften er Cecilie Wilbek til bartender-eksamen i TV 3 reality tv-programmet 'Sommer i Sunny Beach'.

- Når jeg ser tilbage på det nu, kan jeg næsten kun grine, siger Cecilie Wilbek om sin optræden i programmet. Det er optaget i juli måned på den forkætrede turistdestination, kendt for sine vilde druk, sex- og narkoorgier. Sille, som hun kun kalder sig, var elev på bartenderskolen Utopia, der ligger i Sunny Beach i Bulgarien.

Vi skal ikke afsløre, hvordan det går Sille Wilbek mandag aften på skærmen. Men den tatoverede teenagepige fortæller gerne, at hun i dag arbejder som bartender på den australske A-Bar i København - samtidig med at hun går i 3.G. Sille er datter af Ulriks første ægteskab. Tatoveringen står for 'glæde, held og lykke'.

SE DE VILDE BILLEDER: Danske unge på monster-druk i Sunny Beach

SE BILLEDERNE: Her drikker Paradise-deltagerne igennem på Sunny Beach

Sille spiller selv håndbold i førstedivsionsklubben Øresund, men hun går ikke med drømme om en skab spækket med EM- og VM-guld medaljer som faren Ulrik.

- Jeg er ambitiøs med alt, hvad jeg laver. Men jeg er ikke ambitiøs mht. håndbold på samme niveau, som resten af min familie, også min mor og farmor har spillet håndbold, siger Cecilie Wilbek. Hun indrømmer, at livsstilen p.t. ikke ligner det, de fleste forbinder med topidræt.

- Jeg spiller stadig håndbold, fordi det er sjovt. Jeg kan godt lide at komme ud i hallerne og være sammen med mine venner. Når jeg er på banen, er der kun én ting i hele verden; nemlig håndbolden. Og dét at vinde. Jeg ved godt, at nattelivet måske ikke hænger sammen med folks idé om en håndboldkarriere. Det med særlige diæter og kure, det er nok ikke lige mig. Men altså, hvis jeg skal spille om søndagen, går jeg ikke ud over skaber mig vildt om lørdagen, siger Cecilie WIlbek med et grin.

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:

Når du ser det i dag - fortyder du, at du var med i 'Sunny Beach'?

- Nej, barskolen var den fedeste oplevelse i mit liv. I dag har vi, der var med i programmet, nogle søde managers, der sørger for at vi kommer rundt i landet og optræder som gæstebartendere. Det er sjovt. Vi har en fed fest.

Har du din fars vinder dna?

- Ja, jeg hader at tabe. Jeg har et vildt vinderinstinkt. Men egentlig kender jeg først og fremmest min far som en god far. Offentligheden kender ham som træner og coach, men for mig har han altid været faren, der har været god til at rådgive og trøste mig, når det har været nødvendigt. Jeg har aldrig været i tvivl om hans opbakning, siger Sille Wilbek til bt.dk.

- Jeg bliver student til sommer. Derefter vil jeg gerne læse til lærer. Både min farmor og min far er uddannet som lærere. Så ja, det bliver i familien.

Wilbek senior har tidligere fortalt om en ungdom med plads til fest og ballade. Bt.dk har bedt ham kommentere datterens beslutning om at stille op i reality-programmet. Det ønsker han dog ikke. Han meddeler i en sms:

- Det skal vi vist lade Sille selv om.