Straffet for at være for åbenmundet!

Han skulle have siddet i Jyske Bank Boxen i Herning netop nu. På V.I.P. pladserne. Og heppet på verdensstjernen Kylie Minogue.

Se billederne:

Kylie Minogue indtager Herning


Men så blev Kylie sur. Og nu må skomager Jack Madsen nøjes med at tilbringe sin lørdag aften hjemme i stuen sammen med sin kone og 4 børn!- Det er da noget mærkeligt noget, siger Jack Madsen på syngende jysk, så man næsten kan høre, hvordan han ryster på hovedet.

I går fredag indleverede popstjernen fem par håndlavede Dolce & Gabbana støvler i Jack Madsens hælebar. De skulle forsynes med en ny gummisål, så de var skridsikre til hendes show i aften i Herning.

- Så gerne, sagde Jack, som da egentlig synes, at det var en meget sød lille historie, der måske var noget for det lokale Herning Folkeblad.

Det synes de også på Folkebladet. Som sendte den videre til Ritzaus bureau. Hvorfra den lystigt blev distribueret til alle landsdækkende avisers hjemmesider. Heriblandt bt.dk.

Men Kylie Minogue og hendes folk delte ikke den opfattelse og reagerede prompte, da historien poppede op alle vegne. Og så blev der lukket for det varme vand. Og Jacks V.I.P. billetter til showet i aften blev vupti strøget af listen.

- Jeg har lige siddet og haft det dårligt og er lidt ked af det. For jeg har ikke været ude i et ærinde med at gøre hende ked af det eller krænke hende. Havde jeg fået at vide af hendes manager, at det var under fuld diskretion, så havde jeg da ikke sagt et ord, siger Jack Madsen og fortsætter:

- Jeg fik jo en opringning om, at det var krænkelse af privatlivets fred og blah blah blah. At den her branche krævede en vis diskretion, som jeg desværre ikke magtede af beherske!

- Hvad fanden er det lige der sker? spørger Jack Madsen, som er enormt ærgerlig over episoden. og har svært ved at forstå reaktionen fra Kylie og hendes folk.

- Jeg var bare så glad og så stolt. Jeg har jo ikke lavet en profilering eller tjent en krone! siger Jack Madsen. Som nu kun krydser fingre for én ting.

- Nu håber jeg bare, at hun ikke falder på scenen!