Forholdet mellem det tidligere ægtepar Rob Kardashian og Blac Chyna har længe været mere end anstrengt, og nu er det helt på vej mod afgrunden.

Kampen om deres tre-årige datter Dream er endt i retten, hvor Kardashian søger fuld forældremyndighed over pigen, som efter hans mening kun skal være hos sin mor i weekenderne og under opsyn.

Det viser retsdokumenter, indleveret af Rob Kardashians advokater, som TMZ har set.

Ifølge dokumenterne er Blac Chyna komplet uegnet som mor, fordi hun fester foran datteren i sit hjem hver dag. Under festerne tager hun kokain og slås med gæsterne, hævdes det.

Ifølge Rob Kardashian er Blac Chyna 'fuld hele tiden' og er så alkoholiseret, at hun kan bælle en flaske whiskey. Hun truer sine festgæster, og har kastet med både knive og tændt stearinlys, hedder det i retsdokumenterne.

Den 32-årige Kardashian-bror siger, at oplevelserne hos moren har påvirket datterens opførsel i voldsom grad. Således skal Dream være begyndt at twerke nøgen og lave seksuelle positioner, som hun har set sin mor lave.

Når hun ankommer fra et ophold hos Blac Chyna har hun ifølge stjernen uglet hår, beskidte tænder og beskidte fingernegle. Hendes sprog skal også være blevet grimt, og hun er begyndt at sige ord som 'bitch' og 'fuck', hævder han.

Hans søster Khloe Kardashian bakker beskyldningerne op og tilføjer, at hun har hørt den lille pige sige, at hun ikke vil hjem til sin mor. Som konsekvens kræves det, at barnet fremover kun må se sin mor, hvis der er en professionel barnepige til stede, som har ret til at afbryde besøget, hvis Blac Chyna udviser uhensigtsmæssig adfærd, skriver TMZ, som uden held har forsøgt at få en kommentar til sagen fra den 31-årige model.