'Vild med dans'-veteran Thomas Evers Poulsen vandt i 2015 med en skuespiller fra 'Badehotellet'. Kan han gøre det igen?

Først gik han hele vejen i TV 2's danseprogram med skuespiller Ena Spottag, der i 'Badehotellets' første mange sæsoner spillede kokkepigen Martha.

I år er han så blevet matchet med Ena Spottags 'Badehotellet'-kollega Merete Mærkedahl, der er kendt for sin rolle som stuepigen Otilia.

Han afviser selv, at han skulle have en særlig forbindelse til serien, men tror, at han udelukkende får sine dansepartnere, ud fra hvem der passer godt personligt.

Derudover taler statistikken ikke til hans fordel i forhold til at skulle snuppe en ny 'Vild med dans'-sejr med en 'Badehotellet'-stjerne.

»Statistikken siger, at jeg først vinder i 2025,« fortæller han med et grin, med henvisning til at hans to sejre er faldet i 2005 – med Mia Lyhne – og som nævnt i 2015.

Da B.T. vil teste Thomas Evers Poulsen i hans viden om netop 'Badehotellet', afslører han, at han faktisk aldrig rigtig har set serien.

»Jeg har kun set lidt af det. Jeg så det lige, da det begyndte, men så blev det svinet så meget til i pressen, at jeg glemte, at det kom.«

I videoen øverst kan du se Thomas Evers Poulsen kæmpe sig igennem B.T.s 'Badehotellet'-quiz med Merete Mærkedahl som overdommer.

Bemærk, at han trods sin manglende viden om 'Badehotellet' har en ufattelig hukommelse om de tidligere 'Vild med dans'-sæsoner.