David og Victoria Beckham på den røde løber i California i februar. Nu forlyder det, at parret sælger deres 'slot' hjemme i England og flytter permanent til USA.
David og Victoria Beckham på den røde løber i California i februar. Nu forlyder det, at parret sælger deres 'slot' hjemme i England og flytter permanent til USA. Foto: DANNY MOLOSHOK

Beckham-parret er faldet så godt til i USA, at de sætter deres million-villa i hjemlandet til salg.

For den nette sum af godt 160 millioner danske kroner kan du blive ejer af det hotte pars hjem i Hertfordshire nord for London.

Selv nægter de at kommentere rygterne, men britiske medier føler sig sikre på, at Victoria og David Beckham er blevet så glade for at bo i USA, at de forlader deres drømme-hus hjemme i England for altid.

Både The Mirror og Daily Mail skriver, at Beckham nu forsøger at komme af med huset - i folkemunde 'Beckingham Palace - for at flytte mere permanent til USA.

Victoria David Beckham


Fodboldstjernen har netop forlænget sin kontrakt med LA Galaxy, og parrets tre ældste børn er angiveligt faldet så godt til i Los Angeles, at familien nu siger helt farvel til England.

David og Victoria købte ejendommen i 1999 for en brøkdel af det, den i dag er værd. De har nemlig givet huset en gennemgående renovering.

For fem år siden flyttede familien til Los Angeles for at prøve lykken i det amerikanske. De beholdt huset i England, men på det seneste har de foretrukket at bo på hotel i London, når de var i landet i stedet for at tage køreturen til Hertfordshire nord for London.

Victoria Beckham og datteren Harper Seven fra twitter 18. juli


Kilder tæt på parret hævder, at de har overvejet at sælge huset de seneste to år.

Beckham-parret har også et 'sommerhus' i Frankrig, som de også vil af med. Ikke fordi de mangler penge, men fordi de synes, det er spild at have to huse, som de aldrig bruger.

I stedet pønser hr og fru Beckham på at købe en mindre lejlighed i London.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.