Hun er stenrig, har lavet et opsigtsvækkende og succesfuldt karriereskift, og så er hun gift med en af verdens måske mest eftertragtede mænd, som hun ynder at dele lumre opslag om på Instagram.

Victoria Beckham splitter mange. Enten elsker man hende, eller også synes man, hun er for meget. Nu fylder hun 50 år og overrasker med et opslag.

For Victoria Beckham virker bestemt ikke til at have noget imod at fylde 50 år. Tværtimod omfavner hun sit nye årti med glæde.

Det skriver den tidligere popstjerne i et opslag på Instagram.

Victoria Beckham med sin mand, børn og svigerdøtre.
Victoria Beckham med sin mand, børn og svigerdøtre. Foto: Henry Nicholls/AFP/Ritzau Scanpix
Vis mere

'Dette er begyndelsen på et spændende nyt kapitel, og jeg er kun lige begyndt,' lyder det fra Victoria Beckham, der også meddeler, at hun føler sig meget heldig:

'Mens jeg gør mig klar til at træde ind i 50'erne (i hæle, selvfølgelig!), føler jeg mig så utrolig velsignet over at have nået denne milepæl,' skriver hun og fortsætter:

'Jeg tror på, at man kan være mange ting. En popstjerne, en mor, en kone, en designer … Min passion har altid været at drømme stort og derefter drømme endnu større! Tro på dig selv først – og så vil alle andre følge efter,' lyder det fra Victoria Beckham, der blandt sine følgere er kendt for sine humoristiske opslag.

Ofte lægger hun billeder op af sin mand, fodboldikonet David Beckham, i en lettere afklædt mundering med en sjov tekst til for at glæde hans kvindelige fans.

Det giver positiv respons fra hendes kvindelige følgere, der roser hende for at dele sin mand med den virtuelle verden.

I sit fødselsdagsopslag sender hun da også en hilsen til lige netop sin mand:

»David Beckham, jeg er evigt taknemmelig for din ubetingede kærlighed og støtte og for vores smukke børn … du fuldender mig,« skriver hun og tilføjer, at hun også er taknemmelig og imponeret over parrets fire børn, sønnerne Brooklyn, Romeo og Cruz samt datteren, Harper.

I et andet opslag, hvor hun har delt børnebilleder af sig selv, roser hun også sine forældre.

Victoria Beckham mødte David Beckham tilbage i slutningen af 90erne, da hun var på toppen af sin Spice Girl-karriere og var mere kendt end ham.

Siden skiftede rollerne, da David Beckham blev et kæmpe fodboldikon, mens hendes sangkarriere døde ud.

Kærligheden holdt dog ved. Parret blev gift, fik børn, og har tjent enorme summer på både musik, fodbold og som reklamesøjler for alverdens produkter.

Victoria Beckham har de seneste år skabt sig et navn i modebranchen, og parret er hvert år at finde på listen over rigeste briter.

Sidste år blev deres samlede formue anslået til 3,7 milliarder kroner ifølge Sunday Times.

Du kan læse hele historien om David og Victoria Beckham her.