Der har været stor succes med robotmoves på dansegulvet for de to unge vindere af Talent 08.

Tilbage i 2008 fik danskerne rigtigt åbnet øjnene op for robotdans og electric boogie, efter de to drenge Jeppe og Nick vandt årets udgave af Talent 08 med deres energiske og vilde danse-performance.

Og der har ikke været meget tid til at ligge på langs, efter de to drenge kunne lave sejrsdansen. De har rejst det meste af verden tyndt og vist millioner af mennesker deres bud på fremtidens dancemoves.

Udover at optræde i russisk tv og til store internationale dansekonkurrencer, har drengene også fået deres eget tv-program på DR Ramasjang, "Højspændingsmanden og Robotdrengene".

Talentshow er ikke målet
De to drenge er ovenud glade for, at de medvirkede i Talent-showet, og de har også en idé om, hvorfor finalen ikke blev sidste gang, de fik lov at danse.

- Vi kom med noget helt nyt, og vi fik skabt den her "wauw-effekt" hos publikum. Der er ikke mange andre genrer, der kan præstere det, siger Jeppe.

Jeppe råder den kommende vinder til at være sig selv og holde fast i, hvorfor man gør det.

- Og så er det vigtigt at huske, at Talent 10 ikke er målet, men først begyndelsen.

Fredag begynder en ny omgang Talent. De tre dommere, Jokeren, Joof og Koppel er klar til at give deres ærlige mening til de mange håbefulde deltagere på DR1 kl. 20:00.