De drikker og fester i varmen. Den cocktail blev for meget for en reality-deltager, der måtte en tur på hospitalet. TV3 afviser kritik. Se videoen her på siden.

Onsdag aften bukkede 26-årige Andreas fra TV3s reality-program 'Fristet - hvor langt vil du gå?' under. Det skete midt under en optagelse, og han måtte efterfølgende en tur på hospitalet. Episoden, der kan ses i videoen her på siden, skete efter uger med intensiv druk.

- Man bliver jo nærmest afhængig. Det var ekstremt dernede. Det var næsten non stop - og der var altid øl i baren, siger han til bt.dk.

Professor ved Statens Institut for Folkesundhed, Morten Grønbæk, har tidligere peget på, at deltagerens kollaps kan skyldes for meget alkohol.

Men TV-stationens programdirektør, Morten Mogensen, afviser, at tv-stationen har gjort noget forkert.
 
Hvilke overvejelser har denne episode givet jer?
- Deltagerne er under varme og bliver presset. Men vi passer altid på vores deltagere. De er under kyndig behandling og får blandt andet en psykolog-samtale, inden de kommer med, siger han.

Er dette Andreas' egen skyld?
- Det er hårdt at deltage i sådan et program, og de er under pres. Men det er vigtigt for mig at sige, at vi altid passer godt på vores deltagere. 

Andreas fortæller, at han ikke kan huske noget fra ambulancen. Hvordan har du det med det?
- Jeg ville da ønske, at han kunne huske noget fra ambulancen. Generelt synes jeg, at man skal være i en tilstand, hvor man ved, hvad man laver.
 
Men alkohol er jo en vigtig og integreret del af jeres program. Og det er altid til rådighed...?
- Det er vigtigt at sige, at sådan et program også afspejler den virkelighed, vi lever i. De drikker også, når de ikke er i programmet. Vi hælder ikke sprut på dem. Det kunne vi aldrig finde på. Og så holder vi jo også øje med dem 24 timer i døgnet, og er klar til at gribe ind. Jeg synes, at vi gør alt hvad vi kan for at passe på dem og vejlede dem til for eksempel at drikke vand. Vi prøver hele tiden at blive bedre til det. Programmet bliver jo også bedre, når deltagerne har det godt.

Paradisse-Amalie har tidligere fortalt, at hun måtte foregive at have menstruations-smerter, så hun kunne få lov til at sove ud. Og det er vel ikke godt fjernsyn, at deltagerne sover for længe?
- Jeg var ikke ansvarlig for den udgave af Paradise Hotel, hvor Amalie var med. Men det er da ikke i orden. Folk skal da have lov til at sove ud.
 
Har TV3 handlet forsvarligt?
- Det synes jeg. Han bliver kørt på et godt hospital og får en god behandling. Og som du kan se i det næste program, kommer han jo tilbage.

Læs hele interviewet med Andreas her - og se videoen øverst i denne artikel.