Selv superhelte har brug for støtte fra tid til anden.

Det kan man både se i forskellige tegneserier og film, men nu også i den virkelige verden, hvor Jason Momoa, som spiller Aquaman, viser støtte til en kollega.

I juli meldte skuespiller Ray Fisher, der spiller Cyborg, ud, at han havde oplevet krænkende opførsel fra at instruktøren bag filmen 'Justice League', Joss Whedon.

'Joss Whedons på filmesettet for 'Justice League' var modbydelig, krænkende, uprofessionel og fuldstændig uacceptabel,' lyder det fra Fisher i et opslag på Twitter.

Og nu bakker verdensstjernen Jason Momoa så op om de anklager. Han er gået på Instagram, hvor han sammen med et billede af ham og Ray Fisher har skrevet en rødglødende tekst i versaler.

'Det her lort må stoppe og skal granskes,' indleder han opslaget, hvor han gør helt klart, at han er på Ray Fishers side.

Da Ray Fisher i første omgang talte ud om forholdene under filmen, blev der samtidig offentliggjort en falsk pressemeddelelse, som skulle bekræfte, at Jason Momoa arbejdede sammen med folkene bag 'Justice League'-filmene om en 'Frosty The Snowman'-film. Noget, han klart benægter.

'Jeg synes, det er helt forrykt, at folk offentliggør en falsk 'Frosty'-pressemeddelelse uden min tilladelse for at forsøge at trække opmærksomhed væk fra Ray Fisher, der taler ud om den lortede behandling, vi fik på 'Justice League'-genoptagelser,' skriver han og fortsætter:

Ray Fisher har været meget åbenlyst kritisk overfor arbejdsmiljøet på Justice League-filmene.
Ray Fisher har været meget åbenlyst kritisk overfor arbejdsmiljøet på Justice League-filmene. Foto: Chris Delmas
Vis mere

'Det var noget seriøst noget, der fandt sted. Det skal undersøges, og folk skal holdes ansvarlige.'

Derefter har stjernen lavet et hashtag, hvor han tydeligt viser, hvor hans sympati ligger. 'Jeg står med Ray Fisher,' slutter han sit opslag.

Hverken Ray Fisher eller Jason Momoa har åbnet op om, hvad der helt konkret fandt sted på filmsettet, som har forårsaget den store vrede.

Joss Whedon har ikke endnu udtalt sig i sagen, men Warner Brothers har i en udtalelse forklaret, at man har forsøgt at undersøge sagen, men at Fisher nægtede at samarbejde, skriver Indie Wire.