I en tv-optræden har den verdensberømte sangerinde langet ud efter sin familie for sin hårde opvækst. Hun har  tidligere rettet en sønderlemmende kritik mod sin familie - dengang var det for ikke at gøre nok for hende i  forbindelse med sin sygdom.

I 1990 slog den irske sangerinde Sinead O'Connor - nu Magda Davitt - igennem med hittet 'Nothing Compares 2 u'. I de senere år har hun været i offentlighedens søgelys for sin noget aparte adfærd, som hun selv har tilskrevet sin maniodepressive tilstand. En tilstand som hun bliver medicineret for i dag.

Natten til onsdag stod Sinead O'Connor frem i amerikansk tv i talkshowet 'Dr. Phil'. Her talte hun blandt andet om sin meget hårde barndom og forholdet til sin mor. Noget som hun har fortalt tidligere, men her gik hun næsten for meget i detaljer, ville nogen mene.

1

I det meget åbenhjertige interview fortæller sangerinden, der fredag oplyste, at hun har skiftet navn til Magda Davitt, at moderen gjorde en række forfærdelige ting ved hende.

»Hun sagde, at jeg aldrig burde have været født. At hun hellere ville have haft en dreng. Hun klippede mit hår af. Hun slog mig, mens jeg lå nøgen på gulvet med spredte arme og ben. Hun angreb min mave. Hun ville smadre min livmoder, så jeg ikke kunne få børn,« hævder hun overfor værten.

Derudover har den 50-årige sangerinde en meget speciel karakteristik af moderen.

»Hun lugtede af ondskab og sygdom (...) Hun havde det slet ikke godt. Enten var hun en sadist og pædofil, eller også var hun besat af djævlen,« lyder anklagen fra hende.

Tæsk var ifølge sangerinden en fast del af hverdagen i barndomshjemmet, og moderen fandt på forskellige undskyldninger for at slå løs på hende og Magda Davitts søskende.

»Det eneste, man kunne være sikker på, var, at vi ville få tæv. Hun fik mig til at sige, at jeg intet var værd, og til sidst begyndte jeg selv at tro på det.«

1

Forældrene blev skilt, da Magda Davitt var otte år gammel. Hun boede hos sin mor, indtil hun var 13 år gammel. Og moderen omkom i en trafikulykke i 1985, da Davitt var 19 år gammel. På et tidspunkt spørger Dr. Phil hende om, hvad hun elsker mest ved moderen.

»At hun er død. Hvilket er underligt. Men det jeg elsker mest ved min mor er, at hun er død. Men jeg savner hende også forfærdeligt meget. Det er også der mit selvmordsinstinkt stammer fra. Men jeg glæder mig til at se hende i himlen,« siger hun.

På trods af skrækhistorierne så ville hun ikke tøve et eneste sekund, hvis hun mødte sin mor igen. Så ville hun kramme hende og fortælle, at hun elsker hende.

Du kan se interviewet, der er delt op i flere dele, på Dr. Phils YouTube-side.

SMS

Hitter på Facebook