Sygeplejersken Melissa Meeks er gift med den nuværende model og tidligere forbryder Jeremy Meeks, men det bliver de ikke ved med at være.

Det fortæller hun efter en række billeder af modellen blev offentliggjort på det sociale medie Instagram. Billederne viser 33-årige Jeremy Meeks, som kysser og krammer Topshop-arvingen Chloe Green på en yacht, skriver The Sun.

»Hele min verden blev revet fra hinanden af det her. Hvad skal jeg sige til vores børn? Mit hjerte er knust,« sagde hun efter hun så billederne.

Senere har hun fortalt til Daily Mail, at hun er ’fuldstændig ligeglad’ med milliardærarvingen.

Hun fortæller, at Jeremy Meeks havde sagt, han skulle arbejde i Tyrkiet, og hun fandt først ud af, at han havde en affære, da en bekendt sendte hende de afslørende billeder af manden sammen med Chloe Green.

Det var Chloe Green, som Jeremy Meeks var utro med på en ferie til Tyrkiet.
Det var Chloe Green, som Jeremy Meeks var utro med på en ferie til Tyrkiet. Foto: JUSTIN TALLIS
Vis mere

Parret har været gift i otte år, har sammen en søn og derudover har Melissa Meeks to børn, som betragter model-forbryderen som en faderfigur.

»De prøvede ikke engang at være diskrete. Jeg er blevet ydmyget offentligt, hvilket gør smerten så meget værre,« sagde hun og fortsatte med at lange ud efter Chloe Green, som er arving til Topshop-imperiet:

»Hvilken slags kvinde ville gøre sådan noget mod en anden kvinde?«

I løbet af den uge, hvor Jeremy Meeks blev afsløret i at være utro, delte Melissa Meeks et billede på Instagram i en nedringet bluse, hvor hun afslørede, at hun snart har fødselsdag - og at Jeremy altså derfor valgte at være sammen med en anden få dage før i stedet for at bruge tiden med sin familie og fejre sin hustrus fødselsdag.

Også Jeremy Meeks’ fans er vrede på ham, og flere af dem var mødt op i lufthavnen i Los Angeles, da han vendte tilbage fra sin kærlighedsferie i Tyrkiet.

Udover en rasende og såret Melissa Meeks og vrede fans, så er Philip Green, Chloe Greens far og ejer af Topshop, heller ikke specielt tilfreds med sin datters eskapader.

»Jeg vil ikke involveres i det,« sagde han til The Telegraph.

Chloe Green står til at arve Philip Greens imperium til en værdi af omkring 32 milliarder danske kroner.

Efter Jeremy Meeks blev løsladt i 2016 har han haft en karriere som model.
Efter Jeremy Meeks blev løsladt i 2016 har han haft en karriere som model. Foto: MARCO BERTORELLO
Vis mere

På sin nu slettede Instagram-profil delte arvingen billeder af sig selv og Jeremy Meeks, hvor hun blandt andet skrev: ’Dette er begyndelsen på noget mere. Vi værdsætter al kærligheden og hadet, vi får.’

Jeremy Meeks forbryderfoto gik viralt i 2014, efter han blev arresteret for besiddelse af våben og deltagelse i banderelaterede aktiviteter.

I 2016 blev han løsladt og har siden da fået mange modeljobs hos store bureauer.