'Du kan ikke forlade mig på den måde. Jeg VIL IKKE have det,' skriver soullegenden Dionne Warwick på Twitter.

'Vent!!! HVAD?', supplerer realitystjernen Kim Kardashian.

Det kom som et chok for mange, da Netflix' fredag kunne annoncere, at stjernen i deres mest populære serie nogensinde ikke ville vende tilbage i anden sæson.

»'Bridgerton'-fans, tiden er kommet, hvor vi må tage afsked med Simon Basset, hertugen af Hastings,« lød det i en pressemeddelelse.

Simon Basset, hertugen af Hastings, spilles i 'Bridgerton' af den 31-årige brite Regé-Jean Page, som indtil da var forholdsvis ukendt i den brede offentlighed. Men det har rollen i den grad lavet om på.

Regé-Jean Page, der har både zimbabwiske og engelske rødder, er siden både blevet udråbt til sexsymbol og luftet som et muligt bud på den næste James Bond, så Dionne Warwixk og Kim Kardashian er langtfra de eneste, der havde håbet at se mere til den britiske skuespiller, når sæson to af 'Bridgerton' engang får premiere.

Regé-Jean Page selv er dog ikke skuffet over at være blevet skrevet ud. Det har nemlig været planen lige fra begyndelsen, fortæller han til Variety.

»Jeg er intet andet end begejstret for, at 'Bridgerton' fortsat brager igennem og erobrer verden. Men der er også en værdi i at færdiggøre historierne og følge dem til dørs,« siger han.

Netflix-serien er baseret på Julia Quinns serie på otte romaner, som hver følger hver af de otte søskende i den fiktive familien Bridgerton i 1800-tallets elite i London. Så har man slugt dém, kommer det næppe som nogen overraskelse.

I første bog – og dermed første sæson – er Simon Basset, hertugen af Hastings, nemlig førsteelskeren i historien om den ældste datter Daphne Bridgerton, mens han ikke er en nævneværdig del af handlingen i bog nummer to, hvor den ældste Bridgerton-bror, Anthony Bridgerton, er omdrejningspunktet.

Og det var aldrig meningen, at Netflix-serien ville lave om på dette, fortæller Regé-Jean Page, der derfor kun skrev under på at lave én sæson. Og at det netop var dét, han fandt spændende ved projektet: at det føltes som en afsluttet serie, hvor han kom ind, bidrog med sin del og herefter kunne lade familien Bridgerton fortsætte fortællingen.

Det betyder, at han nu er fri til at spille med i den kommende thriller 'The Gray Man' sammen med Ryan Gosling og Chris Evans. Herudover skal han spille med i en filmatisering af rollespillet 'Dungeons & Dragons'.

Regé-Jean Page.
Regé-Jean Page. Foto: NAACP HANDOUT
Vis mere

I forhold til de mange snakke om Regé-Jean Page som en potentiel James Bond fortalte han for nylig til talkshowvært Jimmy Fallon:

»Jeg synes, internettet synes rigtig meget, og i dette tilfælde er det noget af det mere behagelige, så det har jeg det fint med.«

Der var dog ikke tale om andet end internet-spekulationer, slog han fast.

Bridgerton blev set af 82 millioner husstande i sin første måned på Netflix.