Courteney Cox fanget i en mindre heldig situation, da en bølge pludselig angreb. Uheldet skete under en kærlighedsferie i 2011 med Josh Hopkins, der spillede ved siden af superstjernen i serien 'Cougar Town'. Klik dig videre og se de pinlige - og lidt for afslørende - billeder af de kendte.
Courteney Cox fanget i en mindre heldig situation, da en bølge pludselig angreb. Uheldet skete under en kærlighedsferie i 2011 med Josh Hopkins, der spillede ved siden af superstjernen i serien 'Cougar Town'. Klik dig videre og se de pinlige - og lidt for afslørende - billeder af de kendte. Foto: All Over Press

Courtney Cox holder sig godt. Det viser nye billeder fra hendes kærlighedsferie med den nye kæreste således også.

courtney cox
nemlig fanget af en lidt for ivrig bølge, der elegant vippede bikinen til siden, så fotograferne kunne få lidt ekstra med hjem på kameraet.

Dermed kom Courtney Cox også med i en eksklusiv klub, der tæller bl.a. disney stjernen Miley Cyrus (

SPAIN-ENTERTAINMENT-MTV-RED CARPET
), reality-stjernen Heidi Montag (
Heidi Montag
) og supermodellen Elle MacPherson ( ).

Corteney Cox er på elskovsferie med sin angiveligt nye kæreste, den 40-årige Josh Hopkins, der spiller ved siden af superstjernen i serien 'Cougar Town'.

De to blev set holdende i hånd sidste måned, og på ferie i det caribiske paradis St. Barts, ser de ikke ud til at skjule, at der er mere end bare et professionelt forhold mellem dem.

Jennifer4

Courteney er godt nok på ferie med den 6-årige datter Coco, som hun har med eksmanden David Arquette, men sjovt nok er Hopkins lige i nærheden.

Også svenske Victoria Silvstedt har tidligere haft svært ved at holde det hele indenbords,

Ups - bryst på afveje

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.