Holdet bag venner havde et imponerende højt antal sex-partnere gennem seriens ti sæsoner.
Holdet bag venner havde et imponerende højt antal sex-partnere gennem seriens ti sæsoner. Foto: LEE CELANO

Se hvem der havde flest

Normalt har amerikanske mænd mellem fire og otte sex-partnere i løbet af deres liv, og kvinder kan svinge sig op til fire.

Men igennem de 10 sæsoner af hit-serien 'Venner' havde de seks stjerner i alt 135 forskellige sexpartnere, har en optælling vist.

En superfan af serien har opgjort alle partnere på sitet Reddit.com, som vi både har set i kød og blod på skærmen, men også dem, der bare er blevet nævnt i en bisætning.

venner


Nøgen


Ikke overraskende ligger damebedåreren Joey Tribiani aller øverst på listen og har haft sex med i alt 51,5 partnere. Grunden til at nogle af 'Venner'-karaktererne lander på 0,5 gang sex er, at de har haft såkaldt 'ubekræftet sex', hvor de bare har sagt 'jeg datede engang en fyr', men de fleste af tilfældeene er altså bekræftet sex, hvor de uden tvivl har boltret sig på lagnerne

Den kvindelige figur, der har haft sex med flest mænd, er måske lidt mere overraskende seriens joker Phoebe, der har haft 32,5 forskellige partnere. Bundskraberen på listen er figuren Chandler Bring, der 'kun' har haft sex med 10,5 forskellige partnere, som trods det lave gennemsnit alligevel har haft sex med to en halv flere end den gennemsnitlige amerikanske mand.

Ross


Courteney Cox


Seriens kvindelige bundskraber er Monica, der 'kun' nåede at nedlægge 14,5 sexpartnere, men hun havde også et seriøst forhold til Chandler i de sidste tre sæsoner.

Seriens måske mest ombejlede figur, der kan få de fleste mænd til at savle, Rachel Green, har kun haft sex med halvt så mange som Phoebe og ender på en score på 15,5 partnere, og den lidt nørdede Ross var godt nok gift tre gange i løbet af de ti sæsoner, men han nåede kun at have sex med 14 partnere.

Nøgen

Se hele listen her:
Chandler: 10.5 partnere
Ross: 14 partnere
Monica: 14.5 partnere
Rachel: 15.5 partnere
Phoebe: 32.5 partnere
Joey: 51.5 partnere

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.