Courtney Cox er 45 år, men det forhindrer hende ikke i at stille op i frækt undertøj på tv.
Courtney Cox er 45 år, men det forhindrer hende ikke i at stille op i frækt undertøj på tv. Foto: All Over Press

45 år er ingen hindring for at smide tøjet. Ihvertfald ikke for Courtney Cox, som gør det i den nye tv-serie "Cougar Town.

Selvom det er fem år siden hun toppede i rollen som Monica Geller i "Venner" og hun nu er en moden dame på 45 år, så er Courtney Cox langt fra blevet usikker på sin krop.

SE ALLE BILLEDERNE: DE 50 BEDSTE NØGEN-SCENER NOGENSINDE

Tværtimod smider hun tøjet i den nye tv-serie "Cougar Town". Skuespillerinden bliver introduceret alt andet end blufærdig i serien. Cox starter med at gå ud af badet, blot iført et håndklæde og kameraet går efterfølgende helt tæt på skuespillerens krop, når hun står foran spejlet og analyserer diverse detaljer ved sin hud.

Men festen stopper ikke der. Efterfølgende går den 45-årige stjerne ud på gaden i sin morgenkåbe, hvor hun flasher en teenage-cyklist for at bevise overfor en nabo, at hun stadig kan imponere unge mænd. Men da hun afslører sine ynder for cyklisten, bliver han så distraheret at han kører ind i en parkeret bil.

SE BILLEDERNE: ANISTONS NYE STORE BRYSTER

I panik løber Cox hen for at hjælpe den stakkels cyklist, som hun tager med op i sin seng og siden forfører. Den hede scene stopper dog brat, da Courtneys søn og eksmand tager hende på fersk gerning med cyklisten.

SE ALLE BILLEDERNE: DE 50 BEDSTE NØGEN-SCENER NOGENSINDE
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.