David Schwimmer skal igen spille med i en komedieserie. Denne gang som kærlighedsbejler i 'Will & Grace'.

Når den amerikanske tv-serie 'Will & Grace' vender tilbage med sæson 10 i oktober, bliver det med et særdeles velkendt ansigt.

Det er nemlig blevet afsløret, at David Schwimmer skal være med i fem episoder. Her skal han spille Grace Adlers, spillet af Debra Missing, nye kærlighedsromance. Det skriver USA Today.

David Schwimmer modtog sin anden Emmy-nominering i 2016. Vis mere

Dermed bliver det til et seriemæssigt comeback for David Schwimmer, der nu igen skal medvirke i en stor sitcom eller komedieserie, som de kaldes herhjemme. I en årrække har Schwimmer i stedet beskæftiget sig med dramaserier. Senest har han markeret sig i den amerikanske serie 'American Crime Story', for hvilken han modtog en Emmy-nominering i 2016.

David Schwimmer er uden tvivl mest kendt for sin rolle som den dinosaurelskende og altid korrekte Ross Geller i den voldsomt populære tv-serie 'Friends', der er én af de mest populære serier på verdensplan. David Schwimmers medvirken i serien resulterede i sin første Emmy-nominering i kategorien 'Bedste birolle i en komedieserie' i 1995. Efterfølgende fik skuespilleren succes i tegnefilmsproduktionen, hvor han har fungeret som stemmelægger i filmserien om 'Madagascar'. Her lægger han stemme til giraffen Melman.

Holdet bag 'Will & Grace'. Vis mere

'Will & Grace' har hentet 16 Emmy-statuetter hjem og hele 83 nomineringer, siden serien debutterede i 1998.

Den nye sæson 'Will & Grace' får 18 afsnit. Derudover har NBC allerede bekræftet, at serien får en ellevte sæson. Om David Schwimmer også her vil være at finde, har folkene bag 'Will & Grace' hverken be- eller afkræftet.

Seriens sæson 10 går i luften 4. oktober 2018.