Karsten Rees nyligt diagnosticerede kræft er grunden til, at han sammen med konen Janni, som han blev gift med torsdag, er taget til USA. Hér skal Karsten gennemgå behandling, der skal få bugt med kræften.

Det fortæller Janni Rees veninde Anni Fønsby til bt.dk. Hun skulle faktisk have fejret Jannis 45-års fødselsdag fredag, men planerne ændrede sig, da Karsten Ree for kort tid siden fik konstateret kræft.

»Jeg skulle have været til hendes store fødselsdag her i dag (fredag, red.), men de er rejst til USA, så han kan komme gennem sin kræftbehandling,« siger Anni Fønsby til bt.dk.

Så det var kræftbehandlingen i USA, der fik dem til at fremskynde brylluppet?

»Ja.«

Læs også:

Forretningsmanden Karsten Ree, der i 2008 solgte Den Blå Avis for mere end to milliarder kroner, har siden efteråret 2013 dannet par med den tidligere Oddset-model Janni Christensen - nu Ree. Et opsigtsvækkende partnerskab, fordi Janni, inden de blev kærester, var blevet idømt i 21 måneders fængsel for at have franarret en syg, ældre mand et millionbeløb. Jannis far Allan blev også dømt i den sag.

Men Karsten og Janni blev kærester og har været det lige indtil torsdag, hvor de altså blev mand og kone.

Læs også:

De to åbnede i 2014 op for deres privatliv i reportageserien 'Janni & Karsten', der blev sendt på Kanal 5. Her kunne seerne følge med i tiden op til, Janni blev sat i Horserød Statsfængsel, og igen da hun kom på fri fod.

Serien indbragte i øvrigt parret flere priser ved året Reality Awards, hvor de sammen vandt prisen som 'Årets Realitypar', og hvor Karsten Ree vandt prisen som 'Årets Newcomer'.

Læs også:

Bt.dk har været i kontakt med ægteparret, der dog ikke ønsker at udtale om Karstens Rees helbredstilstand, eller hvor de befinder sig.