Enken til Kobe Bryant, Vanessa Bryant, har gjort meget for at holde mindet om basketstjernen og datteren Gianna Bryant i live, efter de begge omkom i et flystyrt i byen Calabasas i januar i år.

Nu har hun valgt at få lavet en permanent hyldest til sine elskede i form af blæk, skriver People.com.

Vanessa Bryant afslørede i onsdags gennem sin Instagram, at hun har fået to nye tatoveringer, som forestiller 'personlige beskeder' fra Kobe og Gianna Bryant.

Beskeden fra Kobe Bryant blev tatoveret langs hendes højre skulder og nakke. Beskeden fra hendes datter blev placeret på hendes højre håndled.

Tatovøren Nikko Hurtado har delt en video af tatoveringen, som er dedikeret til datteren Gianna Bryant, som du kan se i videoen herover.

Det er dog noget nær umuligt at tyde i videoen, hvad der står på håndleddet - det samme gælder med tatoveringen for Kobe Bryant.

Tatoveringerne er Vanessa Bryants seneste hyldest til sin afdøde mand og datter.

Hun har flere gange dedikeret opslag på sociale medier for at ære dem - blandt andet på dagen på Gianna Bryants 14-års fødselsdag og jubilæet for Kobe Bryants afskedskamp.

Hun har også brugt ægtemandens minde til at snakke om forskelsbehandling på baggrund af hudfarve.

Vanessa Bryant er ikke den eneste, som har fået foreviget et minde om den legendariske basketspiller på kroppen:

Også LeBron James og Anthony Davis, som har spillet mod Kobe Bryant i den engelske NBA-liga, har fået en tatovering til minde om ham.

Kobe Bryant blev 41 år, og Gianna Bryant døde i en alder af blot 13 år.