Hårdt arbejdende, berejste og gravide Cecilie Hother er blevet bedre til at prioritere forholdet til sin mand, fortæller hun. Og på valentinsdag giver de hinanden en smule ekstra kærlighed.

»Jeg synes, Thomas er god til at huske valentinsdag, og lige nu giver du mig dårlig samvittighed, fordi jeg skal ud og sikre mig, at jeg også giver noget den anden vej,« siger Cecilie Hother, da B.T. fanger hende over telefonen.

»Sidste år gav Thomas mig et meget fint armbånd,« siger hun om sin mand.

»Der er mange, som mener, det er en frygtelig amerikansk tradition, men for mig handler det om at vise sine nærmeste, at man holder af dem. Man behøver ikke købe roser og fyldte chokolader for at vise det, selvom man endelig skal give den gas, hvis det er det, man har lyst til.«

»For jeg tror ikke, der er nogen piger, der ikke kan lide chokolade eller blomster,« griner tv-værten, der lærte at kende den sande værdi af dagen som udvekslings-student i USA.

For tiden arbejder den travle tv-vært med programserien 'Mit luksushus', hvor hun besøger storslåede huse i hele verden.

Cecilie Hother, også kendt fra TV2 Fri og som 'Vild med dans'-vinder i 2010, har været sammen med koncerndirektøren Thomas Gregers Honoré siden 2014. Sammen har de datteren Ellinor og venter en lille ny til efteråret.

Ifølge Cecilie Hother lever de et »helt normalt, uperfekt parforhold med op- og nedture«.

»Personligt har jeg lært, at kærligheden skal prioriteres ligesom ens arbejde eller den sportsgren, man dyrker. Jeg har haft en tendens til at tage parforholdet for givet og prioritere mit arbejde og mine fritidsinteresser, men jeg er blevet bedre til at prioritere min tid med Thomas,« siger hun.

De mødte hinanden første gang i 2011 under det 1300 kilometer lange Team Rynkeby-cykelløb fra Danmark til Paris. Her blev hun sat på hold med en, hun ikke kendte. Tiden med Thomas Gregers Honoré blev på flere måder frugtbar.

»Det varede en uge, og vi talte sammen i 12 timer om dagen. Om stort og småt, om alvorlige ting, og vi grinte sammen. Og jeg var ikke kommet i mål uden ham,« siger hun om det hårde cykelløb.

Der gik tre års tid, hvor de så hinanden. Når de mødtes, var det et 'Hej og hvordan går det'-forhold. Møderne skete ofte ved større komsammener, og de var bare venner. Indtil en dag efter en Tivoli-koncert, hvor hun tog på Ps Bar & Grill i Indre København.

»Jeg kan ikke huske, hvem der spillede, men jeg gik i hvert fald før tid og tog på baren, hvor Thomas tilfældigvis også var med en gruppe venner,« fortæller hun.

»Og så tog samtalen en drejning. Han inviterede mig på date.«

Daten fandt sted på Den Gule Cottage, en kro på Strandvejen med udsigt over Øresund.

En blev til flere, og Cecilie Hother blev »smaskforelsket«.

Frieret kom uventet. Sammen var de på ferie i Skagen, hvor nordjyden Cecilie Hothers mor og far havde sommerhus. Thomas Gregers Honoré fortalte hende, at han havde en lille overraskelse. Det tænkte hun ikke mere over, men pludselig stod hun foran den gamle fiskekutter, hun havde sejlet på som barn.

Og ikke nok med det. På dækket blev diamantringen taget frem, og boblerne hældt i glasset.

»Det kan ikke blive mere personligt og står som den mest romantiske oplevelse i mit liv,« siger Cecilie Hother og husker også en anden skelsættende kærlighedsstund.

»Den største kærlighedserklæring var, da jeg efter at have født vågnede op og så Thomas holde Ellinor. Det var en helt utrolig oplevelse,« siger tv-værten om to et halvt år gamle Ellinor.

Nu venter de barn påny. Et barn, der kommer til at vokse op i deres hus i Nordsjælland, de er ved at bygge op fra grunden.

Thomas Honore Gregers har i forvejen to voksne sønner, og den ene, Tobias, fylder 19 år i morgen. Så selvom valentinsdag skal fejres, bliver dagen ikke så lyserød, som havde de holdt den alene.