Du kender ham som hårdtslående og bidende bokser. Nu springer han ud som due-elsker i seks tv-programmer. Se videoerne her på siden.

Mike Tyson hamrede sine modstandere i gulvet, da han var på toppen af sin karriere. Nu viser den 44-årige herre en meget mere blød og kærlig side af sig selv.

Den verdenskendte boksers hjerte banker nemlig i virkeligheden for duer og "due-race". På New Jerseys tagtoppe har han altid fundet ro og ly for hans til tider meget hektiske liv. Ifølge avisen The New York Post fortæller Tyson, at selv i de mørkeste perioder af hans liv, har han altid kunne finde ro, når han var sammen med duerne. 

Folkene bag due-programmerne, Taking on Tyson, oplyser, at Mike Tysons første bokseslag i sin tid ramte en ballademager, som havde taget en af hans højt elskede duer, vredet halsen om på den og smidt den i ansigtet på den unge Tyson. Om det var umiddeltbart herefter, at Mike Tyson opdagede sit helt unikke boksetalent melder historien dog ikke noget om.

Nu kan BT TV i samarbejde med Discovery Channel, der viser de seks Taking on Tyson-programmer fredag aften, vise flere videoer med Tyson og hans elskede duer. Se med herunder.Se Mike Tysons barndoms-hood herunder:

Sådan er due-race-reglerne.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.