Forsiden af juli-udgaven af det amerikanske Playboy prydes nemlig af Crystal Harris iført Hefners signaturkåbe og kapta.jnhat
Forsiden af juli-udgaven af det amerikanske Playboy prydes nemlig af Crystal Harris iført Hefners signaturkåbe og kapta.jnhat

Hugh Hefners eks-forlovede nåede i trykken, før hun forlod Playboy-kongen.

Crystal Harris skulle lørdag den 18. juni giftes med Palyboy-kongen Hugh Hefner. Med de glædelige nyheder og det store bryllup havde parret naturligvis også planlagt et brag af en Playboy-forside med Crystal som forsidekone. Det skriver Earsucker.

Det er pinligt nok for Hefner, at Crystal for få dage siden aflyste brylluppet. Endnu mere pinligt er det, at aflysninger sker så tæt på udgivelsen af Playboy, at Hefner ikke når at stoppe bladet, før det ryger i trykken.

BRITAIN PLAYBOY CLUB


SE BILLEDERNE: Danmarks frække Playboy-bunny

Forsiden af juli-udgaven af det amerikanske Playboy prydes nemlig af Crystal Harris iført Hefners signaturkåbe og kaptajnhat under overskriften, 'America's Princess: Introducing Mrs. Crystal Hefner'. Klik!

Skulle forlade ham ved alteret

Kilder har siden påstået, at den oprindelige plan var, at Crystal skulle droppe Hefner ved alteret på live-TV. Et mediestunt hun angiveligt ville have fået 500.000 dollars for, og en ødelagt mand. Crystal har dog selv afvist den historie, og påstår, at det udelukkende var fordi hun op til brylluppet har været i tvivll.

Når en kvinde går, kommer flere kvinder til. I hvert fald, hvis man hedder Hugh Hefner og er indehaver af Playboy-imperiet. Siden forlovelsen blev afbrudt har Hefner nemlig søgt trøst ved sine tidligere kærester Bridget Marquardt og Kendra Wilkinson.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.