Radioværten Alex Nyborg Madsen afsluttede året med en lille radiobommert – han glemte simpel hen, at han skulle sende "Madsen på P4" nytårsaftensdag.
Radioværten Alex Nyborg Madsen afsluttede året med en lille radiobommert – han glemte simpel hen, at han skulle sende "Madsen på P4" nytårsaftensdag. Foto: Asger Ladefoged

Radioværten Alex Nyborg Madsen afsluttede året med en lille radiobommert – han glemte simpel hen, at han skulle sende "Madsen på P4" nytårsaftensdag.

Hver dag kl. 15.03 sender Alex Nyborg Madsen sit radioprogram "Madsen på P4", men nytårsaftensdag måtte de 600.000 lyttere vente lidt på den kendte radiostemme, da han havde svedt ud, at han skulle på. Det skriver Journalisten.dk.

Det gik først op for Alex Nyborg Madsen, da DR ringede og spurgte, hvor udsendelsen blev af. Radioværten måtte derefter hurtigt få bikset starten til radioprogrammet sammen, mens DR padlede og improviserede med musik. Alt imens lytterne var vidne til Nyborgs radiobommert. Efter 10 minutter gik Alex Nyborg på live med en udsendelse, der også blev improviseret.

Efter udsendelsen har Alex Nyborg undskyldt over for sine lyttere på "Madsen på P4" officielle Facebookside.

- Så har man også prøvet det. Var simpelt overbevist om, at der ikke var Madsen i dag. Undskyld min totale utjekkethed, skrev han mandag efter udsendelsen. Han skrev også, at han ikke turde love kvajebajere, da det ville blive lidt for dyrt med 600.000 lyttere. De fleste lyttere har dog taget radioværtens forglemmelse med et smil og skrevet, at det er menneskeligt at fejle.

Alex Nyborg Madsen orienterede også sine chefer efter hændelsen.

- Det er en ren tilståelsessag. Jeg havde glemt at tjekke skemaerne og se, at jeg skulle på, siger Alex Nyborg Madsen til Journalisten.dk.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.