Rapperen L.O.C. blev i morges hængt ud på Facebook af DF-politikeren Søren Espersen, der beskyldte ham for at opfordre til drab. En beskyldning, som nu er trukket tilbage og undskyldt, da den skyldtes en forveksling. (Arkivfoto)
Rapperen L.O.C. blev i morges hængt ud på Facebook af DF-politikeren Søren Espersen, der beskyldte ham for at opfordre til drab. En beskyldning, som nu er trukket tilbage og undskyldt, da den skyldtes en forveksling. (Arkivfoto) Foto: Asger Ladefoged

Se den uheldige opdatering her

Rapperen og Voice-dommeren L.O.C. fik tidligt i morges en noget uventet start på dagen, hvor han skal giftes med sit livs kærlighed, danseren, skuespilleren og tv-værten Christiane Schaumburg-Müller.

På Facebook blev han af folketingsmedlemmet Søren Espersen hængt ud og bebrejdet for at have opfordret til drab på medlemmer af Espersens parti, Dansk Folkeparti. En opfordring, som han imidlertid aldrig er kommet med.

- Det var en ren tanketorsk. Jeg havde forvekslet L.O.C. med ham, som kalder sig Kidd. Han har direkte opfordret til drab på Pia Kjærsgaard og Morten Messerschmidt. Men det skal selvfølgelig ikke gå ud over L.O.C., siger Søren Espersen, der er Dansk Folkepartis udenrigsordfører.

Sådan så den opdatering ud, som Søren Espersen postede på sin facebook-væg. Den måtte han hurtigt slette og komme med en undskyldning. Han havde blandet rappere Kidd sammen med L.O.C.


.
LOC og Christiane


Ifølge den erfarne politiker skyldes forvekslingen, at de to musikere i hans øjne minder meget om hinanden. En opfattelse, som hans datter dog straks fik rettet.

- Hun ved meget mere om dem, end jeg gør, så hun gjorde mig lynhurtigt opmærksom på, at jeg havde taget fejl. Det nåede kun at stå der få minutter, inden det var slettet igen, siger Søren Espersen.
LOC og Christiane


Han har nu lagt en ny statusopdatering på Facebook, hvor han undskylder overfor L.O.C., der lyder det borgerlige navn Liam O'Connor.

'Det var en tanketorsk af mig, når den ægte gangster er rapperen Kidd. Undskyld igen LOC, og lykke til med brylluppet', lyder det nu fra Søren Espersen på det sociale medie.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.