Hashtagget #ChrisEvans er i den grad brandvarmt mandag morgen.

I weekenden kom den amerikanske skuespiller Chris Evans nemlig til ved et uheld af dele et decideret nærbillede af sin penis på Instagram.

Og selv om Hollywood-stjernen var lynhurtig til at slette billedet, da han opdagede brøleren, var skaden sket.

Her havde en række følgere af skuespilleren nemlig allerede nået at tage screenshot. Screenshot, som altså nu har bredt sig på det store internet, hvor det især går igen og igen på Twitter.

Historien om Chris Evans' penisbillede er blevet delt i adskillige medier verden over – heriblandt Metro, Daily Mail og USA Today.

Uheldet skete, da den 39-årige skuespiller, der blandt andet er kendt for sin rolle som Captain America i Marvels superhelteunivers, delte en video af sig selv og sin familie, mens de spillede brætspil.

Da optagelsen sluttede, dukkede Evans' kamerarulle op på skærmen, og det var her, man kunne se billedet af stjernens kønsorgan.

Penisbilledet er dog ikke det eneste billede fra kamerarullen, der har vakt opmærksomhed.

Der var nemlig også et close-up-billede af skuespilleren, hvor der hen over billedet stod teksten: 'Guard that pussy', hvilket på dansk kan oversættes til noget nær 'pas på den fisse'.

Chris Evans' fans har været lynhurtige til at forsvare ham ved at spamme hashtagget #ChrisEvans med mere uskyldige billeder af skuespilleren i forsøget på at få det uheldige penisbillede til at forsvinde i mængden.

Der har dog også være plads til lidt drillerier fra Chris Evans' nærmeste.

For eksempel har hans bror, Scott Evans, tweetet en lille stikpille målrettet sin kendte bror.

'Jeg var ikke på sociale medier i weekenden. Så... er jeg gået glip af noget?' skriver han i sit opslag.

En af Chris Evans' kollegaer morer sig også over brøleren. Det drejer sig om Mark Ruffalo, der spiller Hulk i Marvel-filmene. Han forsøger at få Chris Evans til at få det bedre med fejlen:

'Se det på den lyse side, min ven. Så længe Trump sidder på posten, er der intet, du kan gøre for at gøre dig selv til grin.'