Det har bestemt ikke været nemt at blive mor til tre.

En hård graviditet fik endelig sin afslutning for Kamilla Skov, da hun den 27. juni fødte en sund og rask datter på 2690 gram og 49 centimeter.

Desværre betød det ikke, at alt var fryd og gammen, for de første seks uger med Kamillas tredje barn har været alt andet end en lykkelig babybobbel, som man håber på.

Lige siden fødslen har Kamilla nemlig haft problemer med datteren Melia, når hun skulle spise, og aftenerne er gået med timevis af gråd.

Den unge mor har forsøgt at få hjælp, men det er først nu, hun er blevet hørt, og sammen med datteren blev hun i går indlagt på børneafdelingen i Kolding.

»Jeg valgte at ringe til vagtlægen, fordi vores egen læge ikke havde tid, da hun havde skreget i 20 timer cirka. Sådan har det været, siden hun kom til, jeg har hele tiden været sikker på, at hun lyder forkert, når hun spiser. Hun laver meget høje synkelyde, kaster væske op og er urolig og skriger. Så i går kunne jeg ikke mere,« fortæller Kamilla og fortsætter:

»Lige nu er vi indlagt de næste tre dage til observation, og så skal der en ergoterapeut ind over for at se på hendes sutteteknik. De observerer hende, hver gang hun spiser, og kan godt se, at hun er meget ivrig og kløjes i mælken. Vi har prøvet forskellige suttehoveder, men uden held. Så indtil videre ved vi ikke så meget, men vi håber, der snart kommer en løsning på problemet, så vi kan få en ordentlig hverdag op at køre. Ikke mindst for hende, men også for de to andre børns skyld.«

Jeg tror, hun lider af…

Kamilla har ikke oplevet noget lignende med sine andre børn, datteen Sophia og sønnen Liam, hun måtte endda stoppe med at amme Melia efter fire uger, fordi hun lå for uroligt og skreg ved hver amning. Den unge mor er glad for, at der endelig bliver gjort noget for hende og datteren, og hun har da også selv et bud på, hvad der kan være galt.

»Jeg tror, hun lider af silent refluks. Men her på børneafdelingen mener de, at alle børn bliver født med refluks, så det er ikke noget, de kan gøre noget ved, siger de. Jeg har dog hørt, at man kan få medicin imod det, men jeg aner ikke så meget om det.«

Refluks er en hyppig lidelse hos babyer og dækker over, at maden kommer op igen, det ses ofte som gylp, men ved silent refluks gylper barnet ikke og er altså generet af, at gylpen kommer op i spiserøret eller helt op i munden, men den kommer ikke ud.

Man kan følge Kamilla og tiden på hospitalet på den unge mors Instagram, hvor hun ærligt fortæller om datterens problemer.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk