Den unge mor er gået på skrump, og det kan tydeligt ses.

Over de sidste tre måneder er der blevet noget mindre af den populære 'De unge mødre'-deltager Nanna-Johanne Fonnesbæk, som i juli blev gift med kæresten Michael.

Det plejer ellers at være op til brylluppet, at de fleste brude går på skrump, men for den unge mor er det altså sket efterfølgende.

På tre måneder har Nanna-Johanne tabt sig seks kilo, og på et billede på Instagram viser hun stolt resultatet frem, hvor man kan se, at især hendes ansigt er blevet mere markeret.

»Jeg har egentlig ikke gjort så meget for det andet end at spise færre gange, altså kun når jeg reelt er sulten og ikke bare lækkersulten. Bliver jeg rigtig lækkersulten, tager jeg mig oftest et glas Pepsi max. Samtidig har jeg meget at se til lige nu, så det gør det hele lidt nemmere. Så ligger fokusset ikke så meget på sulten. Dog får jeg da indimellem lidt chokolade i weekenderne og sådan, og jeg burde nok få lidt mere grønt ind i min kost,« fortæller Nanna-Johanne, som gerne vil tabe sig lidt mere.

»Tre kg mindre ville ikke gøre mig noget, men det vigtigste er bare, at jeg ikke tager på igen, så jeg vil egentlig bare gerne holde vægten nu. Men det bliver svært, da jeg altid har svunget meget i vægt. Og grunden til jeg gerne vil tabe mig, er selvfølgelig for at få det bedre med mig selv.«

Nanna-Johanne har tidligere kæmpet med overvægt og fortalt åbent i 'De unge mødre' om sin store sukkertrang og frygten for at føre det videre til sine børn, derfor blev hun piercet i håb om at komme sult og sukkertrang til livs. Det virkede dog ikke, men nu lader det altså til, at den unge mor har knækket koden til at få styr på sukkertrangen.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk