Nanna-Johanne fra 'De unge mødre' fik sig noget af et chok, da sønnen kom hjem med en kreativ gave, han havde 'lavet' i børnehaven.

For de fleste forældre er det hyggeligt, når børnene kommer hjem med hjemmelavede gaver, de har kreeret i børnehaven. Sådan var det dog ikke helt for 'De unge mødre'-deltageren Nanna-Johanne, hvis søn også kom hjem med en fint indpakket gave, der var til hende. Sådan skriver Nanna-Johanne på Instagram:

'I dag kom søde Juller hjem med en gave, han havde 'lavet' til mig i børnehaven,' indleder hun.

'Han kommer hjem med den fineste, brune papirpose. Han tømmer posen på spisebordet, og ud kommer en halvfordærvet, død mus.'

Jeg gik i panik

Døde dyr er nok ikke det første, man som forælder regner med, at børnene kommer hjem med, og Nanna-Johanne fik sig da også lidt af et chok:

'Jeg gik fuldstændig i panik. Altså, tanken var jo sød, og jeg sagde da også tak, da min panik havde lagt sig. Dog aftalte vi, at den skulle af spisebordet hurtigst muligt,' skriver Nanna-Johanne.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Nanna-Johanne angående sønnens anskaffelse af musen, men hun er ikke vendt tilbage endnu.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk