Nedtællingen er i gang for hele familien, som snart vokser.

Forventningens glæde er helt i top hjemme hos Louise Brylle fra ‘De unge mødre’ og manden Jesper, hvor nedtællingen til et nyt familiemedlem er i gang.

Om godt to uger får familien nemlig en hundehvalp, det afslører Louise på sin Instagram-profil.

'Så er vi snart klar til, at vores lille Charlie kan komme hjem og bo, vi glæder os virkelig SÅ MEGET! Og der er kun nu 16 dage til,' skriver Louise Brylle på sin Instagram-profil og spørger sine følgere, om de har en hund, og hvilken race.

Overfor Realityportalen afslører Louise, at der er en god grund til, at de må vente lidt endnu med at møde deres nye firbenede ven.

»Vi har ikke fået Charlie endnu, da han først er klar til at flytte hjemmefra d. 30 august. Så indtil videre kan jeg kun sige, at han skal hedde Charlie og er en dejlig blanding mellem en Golden retriever og en schæferhund,« fortæller Louise Brylle forventningsfuldt.

Louise har børnene Julie og Mads, som netop er startet i henholdsvis 2. og 3. klasse, fra et tidligere forhold, og sammen med Jesper har hun sønnen Mattheus, som netop er fyldt 2 år, men børnene ved endnu ikke noget om familieforøgelsen, som altså bliver en overraskelse af de helt store.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk