Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

I sidste uge sagde den amerikanske sanger Britney Spears 'ja' til sin udkårne, Sam Asghari, ved et bryllup, der blev afholdt i parrets hjem.

Nu er det blevet bekræftet, at de i tiden op til har underskrevet en ægtepagt.

En ægtepagt, der gør, at Sam Asghari ikke får en krone fra den formue, som 'Toxic'-sangeren tidligere har indtjent, hvis de i fremtiden skulle gå fra hinanden.

Det skriver People.

Skulle kærligheden mellem dem falme, vil den 28-årige Sam Asghari ikke have ret til at få del i nogen af de penge, som 40-årige Britney Spears har optjent før deres bryllupsdato.

Sangerens formue er tidligere af magasinet Forbes blevet anslået til at være omkring 430 millioner kroner, hvoraf de fleste skal være at finde i ejendomsinvesteringer.

Da det i september blev afsløret, at parret var blevet forlovet, udtrykte flere af sangerens fans et ønske om, at hun skulle huske at få lavet en ægtepagt for at beskytte sig selv.

Kort efter skrev Sam Asghari et opslag på sin Instagram-profil, hvor han - med et glimt i øjet - fortalte, at han havde brug for en ægtepagt for at beskytte sin ejendele:

»Tak til alle, der er bekymrede for ægtepagten,« skrev skuespilleren og fitnessinstruktøren, som fortsatte:

»Selvfølgelig får vi lavet en jerntæt ægtepagt for at beskytte min jeep og skosamling i tilfælde af, at hun dropper mig engang.«

Parret blev gift torsdag i sidste uge i deres hjem i Los Angeles foran 60 gæster, som blandt andet inkluderede Drew Barrymore, Madonna, Paris Hilton og Selena Gomez.

Britney Spears mødte Sam Asghari i 2016 i forbindelse med optagelserne til hendes musikvideo 'Slumber Party'.

Andre læser også