Actress Anne Hathaway arrives for the premiere of Les Miserables in New York, December 10, 2012. REUTERS/Carlo Allegri (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Actress Anne Hathaway arrives for the premiere of Les Miserables in New York, December 10, 2012. REUTERS/Carlo Allegri (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) Foto: CARLO ALLEGRI

Premiereaften blev til mareridt for den bundløse skuespiller

Man skal nok ikke regne med, at den amerikanske skuespiller og Oscar-vært, Anne Hathaway, har hørt Birte Kjærs dansktopschlager, 'Jeg går aldrig til bal uden trusser'.

Så måske har den ellers så pæne, noble og korrekte skuespiller i stedet hentet inspiration fra sine mere frække kolleger som Lindsay Lohan, Paris Hilton og Britney Spears. De har nemlig alle gjort, som Hathaway gjorde mandag aften i New York.

Her blev den smukke, mørkhårede skuespillerinde afsløret og fotograferet, da hun steg ud af en bil uden trusser på. Det skriver blandt andet den engelske avis, Daily News, der også bringer billedet - dog med en dækkende sort firkant.

Det pinlige øjeblik skete til New York premieren på 'Les Misérables', som Anne Hathaway har en af de bærende roller i. Her ankom 'Djævlen går i Prada'-skuespilleren i en opsigtsvækkende sort og meget stram kjole, der var peppet op med nogle bondage-lignende højhælede støvler.

Ifølge Hathaway selv blev hendes inderste hemmelighed afsløret, fordi kjolen var så stram.

- Jeg var slet ikke klar over, min kjole var så stram, før jeg skulle stige ud af bilen og kunne se fotografernes blitz, har den flove skuespiller efterfølgende betroet Vanity Fair.

Rihanna - billedserie1

Kim Gennemsigtig

- Det var ødelæggende. De så alt. Jeg kunne lige så godt have løftet op i min kjole, lyder det fra en ulykkelig Anne Hathaway, som skammer sig meget efter at have afsløret "alt" for hele verden.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.