Fire år efter sin hustrus død har Ulf Pilgaard fundet kærligheden igen.

Det fortæller den 80-årige revykonge til Billed-Bladet.

»Ja, jo, jeg ser en, der er speciel, men i min alder skal man jo være lidt forsigtig. Der kan ske så meget. Hun kunne jo også – mod forventning naturligvis – blive træt af mig. Vi går stille frem,« siger Ulf Pilgaard.

Han ønsker derfor kun at afsløre ganske få ting om sin nye kærlighed.

Ulf Pilgaard.
Ulf Pilgaard. Foto: Keld Navntoft
Vis mere

Hun hedder Annette, er 55 år, og så har han kendt hende i mere end et år.

Ulf Pilgaard blev i 2016 ramt af en stor sorg, da hans hustru gennem 46 år, Gitte, døde af den uhelbredelige sygdom Huntingtons chorea.

»Det er et kæmpe tab og savn. Vi var jo sammen næsten 50 år. Lige fra jeg lærte hende at kende, blev jeg nærmest afhængig af hende,« fortalte Ulf Pilgaard til B.T. i april.

Samtidig luftede han tankerne om at lukke en ny kvinde ind i sit liv.

»Der er forbløffende mange, der byder sig til, og jeg må da indrømme, at det er ret smigrende. Men altså … I den her alder? Havde jeg nu været 25 år yngre ...,« fortalte han tidligere på året.

»Men jeg klarer jo trods alt mig selv. Det har jeg gjort i mange år, også da Gitte var syg. Så det er altså ikke sådan, at jeg er fuldstændig hjælpeløs.«

Skuspilleren Ulf Pilgaard sammen med sin daværende hustru Gitte Vibeke Pilgaard i 2000.
Skuspilleren Ulf Pilgaard sammen med sin daværende hustru Gitte Vibeke Pilgaard i 2000. Foto: KASPAR WENSTRUP
Vis mere

»Men jo, jeg har såmænd lyst til at finde en. For jeg kan godt gå rundt og føle mig lidt ensom efterhånden. Specielt nu med det der corona – så er man godt nok meget alene.«

»Det ville da være trist at være fuldstændig afvisende over for tanken. Så det kan godt være, at jeg pludselig falder pladask for en,« siger Ulf Pilgaard.