Det forliste ægteskab mellem 'Pirates of the Caribbean'-stjernen Johnny Depp og Amber Heard fortsætter med at skabe store ringe i vandet.

Beskyldningerne om vold fra begge parter bliver mere og mere omfattende, og nu har Johnny Depp afleveret billeder til retten, som han hævder beviser livstruende vold begået mod ham af ekskonen.

Ifølge sagsakten fra retten i Fairfax County, Virginia, som Daily Mail har fået indsigt i, påstår Johnny Depp, at Amber Heard kostede ham spidsen af højre langfinger, da hun i et raserianfald kastede flasker efter ham.

Det skete i Australien i marts 2015, da han indspillede 'Pirates of the Carribean: Salazar's hævn', og blot en måned efter at han var blevet gift med Amber Heard.

Johnny Depp var efter eget udsagn i livsfare efter sin fingerskade, fordi han tre gange fik MRSA. (Foto: Fairfax Court)
Johnny Depp var efter eget udsagn i livsfare efter sin fingerskade, fordi han tre gange fik MRSA. (Foto: Fairfax Court)
Vis mere

Ifølge Depp skete det under et møde med Depps advokat, hvor han foreslog, at de skulle indgå en økonomisk ægtepagt.

'Den første flaske sejlede forbi mit hoved og ramte forbi, men så kastede hun en stor vodkaflaske. Flasken ramte en marmor-bordplade, hvor min hånd hvilede, og eksploderede. Da kasteskytset ramte, splintrede knoglen i min finger og skar spidsen af min finger fuldstændig af,' skriver Johnny Depp i sin erklæring til retten.

Den udgave af hændelsesforløbet står i stærk kontrast til Amber Heards. Hun har tidligere forklaret, at han skar sin egen finger af i et raserianfald, mens han var kraftigt påvirket af alkohol og ecstasy. Raseriet skyldtes ifølge Heard, at han mistænkte hende for at have en affære med skuespilleren Billy Bob Thornton, hvilket de begge benægter.

Begge parter er dog enige om, at Johnny Depp måtte rejse fra Australien til USA for at få behandling, hvilket sinkede hele indspilningen af piratfilmen og angiveligt kostede Disney millioner.

Johnny Depp og Amber Heard i november 2015. De blev skilt i 2017 og har været i strid med hinanden siden. (Arkivfoto/Scanpix)
Johnny Depp og Amber Heard i november 2015. De blev skilt i 2017 og har været i strid med hinanden siden. (Arkivfoto/Scanpix) Foto: VALERIE MACON
Vis mere

'Jeg måtte gennem tre operationer for at rekonstruere min finger og fik MRSA tre gange. Jeg frygtede, at jeg ville miste min finger, min arm, mit liv,' skriver Johnny Depp til retten i Virginia.

Det juridiske slagsmål mellem Johnny Depp og Amber Heard har stået på siden maj 2016, hvor hun søgte skilsmisse og fik lavet et tilhold mod Depp med anklager om, at han tæskede hende. Parret erklærede efterfølgende, at det havde været et passioneret forhold, og at alt var sket i kærlighedens navn. Johnny Depp betalte samtidig syv millioner dollar til hende i et forlig.

Skilsmissen gik igennem i januar 2017, og Heard blev efterfølgende kærester med Tesla-milliardæren Elon Musk i en kort periode.

I starten af 2019 stævnede Johnny Depp hende for 50 millioner dollar, efter hun i en klumme i Washington Post beskrev sine oplevelser i et voldeligt forhold – uden dog at nævne hans navn. Det er den sag, som de stridende parter nu vidner i.