Angelina Jolie på den røde løber ved premieren på Kung Fu Panda 3 i Los Angeles i den forgangne weekend. Foto: All Over
Angelina Jolie på den røde løber ved premieren på Kung Fu Panda 3 i Los Angeles i den forgangne weekend. Foto: All Over

Superstjernen Angelina Jolie så tyndere ud end nogensinde, da hun deltog i premieren på Kung Fu Panda 3.

Hun var et af de største sexikoner i starten af 00'erne, og Angelina Jolie kan stadig få mændene til at vende sig om. Ved premieren på animationsfilmen Kung Fu Panda 3 blev opmærksomheden dog hurtigt erstattet af bekymrende panderynker.

LÆS OGSÅ: Brad og Angelinas børn får Hollywood-debut

Den 40-årige Hollywood-stjerne så mere tynd ud end nogensinde, da hun troppede op i en enkel sort kjole. Den måske mest enkle til dato, hvilket hun også kommenterede efterfølgende.

- Jeg har ikke gjort et stort nummer ud af det, bare lige banket skidtet af fødderne, lød det fra Angelina Jolie, der trods det alarmerende tynde udseende lod det følge af et smil og tid til fotograferne.

Det var dog ikke nok til at fans og medier efterfølgende har spekuleret i, at der måske gemmer sig problemer, sygdom eller eftervirkningerne af hendes operation tidligere i år bag facaden.

LÆS OGSÅ: Tro kopi: Mød Angelina McJolie

Angelina Jolie har tidligere talt åbent om sin frygt for at få kræft. Både hendes mor, bedstemor og moster døde af samme kræfttype, og da hun fik konstateret, at hun havde arveligt betinget og markant øget risiko for også at udvikle sygdommen valgte hun i 2013 at få fjernet begge bryster.

LÆS OGSÅ: Jolie frygtede nøgenscener efter operation

Tidligere i år fik hun så fjernet æggestokkene.

Angelina Jolie har aldrig hørt til de største, men set hen over de seneste 15 år er den aktuelle udgave tyndere end nogensinde. Foto: All Over

Artiklen blev oprindeligt bragt i HER&NU.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.