Gregory Tyree Boyce blev bare 30 år gammel, inden han pludselig gik bort.

Han blev fundet død i sin lejlighed i Las Vegas sammen med sin kæreste, Natalie Adepoju, som også var gået bort.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvorfor det unge par, der var forældre til to børn til sammen, gik bort, skriver The Independent.

Gregory Tyree Boyce var med i en af de mest genkendelige scener fra 'Twilight'-filmen, hvor karakteren Edward med sine overnaturlige vampyrkræfter stopper en bil med de bare næver.

Den afdøde skuespiller førte nemlig bilen, som hovedpersonen Bella er tæt på at blive ramt af.

Boyce havde dog lagt skuespillet på hylden for en stund og var ved at starte en restaurant.

Han efterlader sig en 10-årig datter ved navn Alaya, og kæresten en søn ved navn Egypt, som stadig er baby.

Gregory Tyree Boyce fyldte 30 år i december, og i den forbindelse afslørede han, at han ikke havde regnet med at klare den så langt.

'Der var et tidspunkt, hvor jeg ikke troede, jeg ville overleve, til jeg blev 30. Over årene – ligesom alle andre – har jeg lavet fejl hen ad vejen, men i dag er en af de dage, hvor jeg kun tænker på de fantastiske ting. Hvilken tid at være i live,' skrev han på sin Instagram-profil.

Han skulle dog ikke leve meget længere, viste det sig.

Familien til kæresten, Natalie Adepoju, har oprettet en indsamling, så de kan få sendt den unge kvinde ordentligt af sted.

Her skriver de, hvor kede af det de er over at tage for tidligt afsked med deres kære. De bemærker desuden, at de på dette tidspunkt ikke har lyst til at stå frem med årsagen til hendes død, og at de håber, folk vil respektere det.