Introduktion til årets Vild med Dans 2011 - rød løber. Her Amalie Szigethy og hendes mor, Charlotte Lytton Kejser
Introduktion til årets Vild med Dans 2011 - rød løber. Her Amalie Szigethy og hendes mor, Charlotte Lytton Kejser Foto: Camilla Rønde

TV3 er stolte af deres mediedarling Amalie Szigethy, som de forærer endnu et tv-program

Det hele begyndte med Paradise Hotel i 2010 og sætninger som 'russisk roulette, og inden det mexicanske tv-eventyr var omme dette forår, var 18-årige Amalie Josephine kejser Szigethy fra Kokkedal en karakter, man ikke rigtigt kunne komme udenom hverken på tv eller i netspalterne.

Siden fik hun sågar sit eget program - 'Amalies verden' - om hende (og temmelig meget hendes mor). I dag er hun (snart) 21 og ifølge sig selv 'mere voksen', og det er tid til en opfølgning. Så til efteråret gør TV3 atter Amalie til stjernen i eget program med tredje sæson af 'Amalies verden'.

Hvorfor? Fordi Amalie slet og ret er det, man kalder en 'mediedarling', som pressechef Søren Hedman hos TV3 formulerer det. Og som parentes bemærket i øvrigt også er svaret på, hvorfor vi beskæftiger os med programmet, som han spydigt bemærker det (- det og så agurketiden).

- Amalie har en gennemslagskraft og en personlighed, som har gjort de to tidligere sæsoner til succeser. Amalie er en mediedarling, hvis liv mange seere gerne vil følge, og som I som presse gerne vil skrive om. Men jeg kan ikke sætte en formel op for, hvad der stadig gør hende interessant. Hun har bare en X Factor, siger TV3's pressechef Søren Hedman.

Det og - indrømmet - også hendes måde at cykle rundt i det danske sprog, hvor ting kan køre 'som smurt på skinner', og lette piger kan ligne 'russisk rouletter', gør hendes seværdig, siger han.

- Hun har en sjov måde at omgå sproget på. Hun bruger sproget på en måde, som gør, at man ikke kan lade være med at smile og grine med hende. Det er en del af hendes personlighed, og det som gør, at seerne elsker hende, mener Hedman.

For nylig blev Amalie sigtet for at vidne falsk i den voldssag, som p.t. har givet kæresten Peter Birch 40 dage i en fodlænke, efter han - ifølge hendes første udsagn - havde tæsket hende. Men det faktum, at hun sagen fortsat verserer, og Amalie nu er sigtet, er ikke grunden til, at TV3 gerne vil kigge hende over skulderen, siger pressechefen.

- Det er først kommet frem, efter vi har startet optagelser. Retssagen er desuden et privat anliggende, som TV3 ikke kommenterer på. Men det er som sagt et reportageprogram, så hvis det bliver en del af Amalies liv, så vil det være underligt ikke at forholde sig til. Og redigeringsretten er nu engang TV3's - ikke Amalies, understreger Søren Hedman.

Programmet optages p.t. og sendes til efteråret i et endnu ukendt antal afsnit. Amalies mor Charlotte Kejser er som i de to foregående sæsoner fast inventar, og denne gang får on/off-kæresten og forhenværende Paradise-deltager Peter Birch også plads - såfremt han stadig er 'on'.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.