TV2´s vejrpige Cecilie Hother havde glæder sig til at løbe sit første marathon-løb ved Copenhagen Marathoni dag, men kom aldrig til start.

I fredags forstuvede hun nemlig foden ved et rideuheld på galopbanen.

- Jeg ved ikke, hvad der gør mest ondt. Foden, eller at jeg alligevel ikke kommer ud at løbe. Det er bare så ærgerligt, fortæller Cecilie Hother hjemme fra sengekanten.

Sammen med 'Go´morgen'-værten Ida Wohlert skulle Cecilie Hother lave et tv-indlag på hesteryg til TV2-programmet. Men da hun skulle stige af hesten, sad støvlen fast i stigbøjlen, og hun fik forvredet anklen.

- Jeg tænkte bare 'Åh, nej', og jeg tror, de blev rimeligt trætte af mig på skadestuen, hvor jeg stod med min elefantfod og spurgte velnok hundrede gange, om jeg ikke kunne løbe på søndag, fortæller Cecilie Hother, der har brugt 7 timer om ugen siden februar med assistance fra træner Anne Bech.

- Det har været så hårdt undervejs, at jeg har tvivlet på, om jeg kunne gennemføre. Jeg har egentlig aldrig brudt mig om at løbe, og betragter mig ikke som løber, men havde start sat mig for, at det skulle både være mit første og eneste marathonløb. Så kunne jeg sætte flueben ved det, fortæller Cecilie Hother.
 
For at dryppe ekstra salt i såret, kan hun høre løberne og løbshelikopteren summe i luften gennem det åbentstående vindue i lejligheden, der ligger i Indre By i København.

- Det var et dumt lille uheld, der ligeså godt kunne være sket, hvis jeg var faldet af cyklen eller havde trådt forkert ned fra cyklen. Nu må vi se, om jeg kan finde motivationen til at sætte mig op igen til næste år, slutter Cecilie Hother, der regner med at hoppe på arbejde 2. pinsedag og fortælle seerne om pinsevejret i et par klip-klappere.