Godt som den ene drøm synes tæt på at være realiseret, åbner den populære tv-vært Lene Beier op for det næste drømmeprojekt. Hun og manden, Anders Beier, vil åbne deres eget hotel.

Sammen med sin to år yngre mand og deres to børn Arthur og Otto, bor 39-årige Lene Beier i en større lejlighed på Fredeiksberg i København. Adressen bliver dog skiftet ud, når de inden længe flytter ind i det drømmehus, som de er ved at bygge i Dragør.

Lene Beier er blandt andet kendt som vært på TV2-programmet 'Landmand søger kærlighed', og i aften har TV2 premiere på den nye store satsning 'Hjem til gården', hvor hun ligeledes står i spidsen som vært. Men når der ikke længere er brug for hende på skærmen, er der en klar plan for, hvad der skal ske.

»At være tv-vært er mit drømmejob, men jeg kan ikke blive ved med at lave tv, for lige pludselig bliver folk trætte af at se på mig - sådan er det. Min mand og jeg har altid drømt om at drive et hotel, og det er helt sikkert noget, der kommer til at ske,« siger Lene Beier.

Da Lene Beier mødte sin mand for 15 år siden, arbejdede de begge på en restaurant. Lige siden har de snakket om, at de gerne vil arbejde sammen igen en dag.

»Vi elsker at have gæster, og vi elsker at snakke med en masse mennesker. Tænk, hvis man havde et hotel - så ville gæsterne komme til en hele tiden!«

»Og så er der det der med at skabe noget sammen og at gøre det hyggeligt. Vi går meget op i god mad, vin, æstetik og indretning, så jeg er sikker på, at et hotel ville være lige os,« siger hun.

I forhold til hotellet er der hverken styr på detaljer eller tidshorisont endnu, men tanker har der været masser af.

»Vi har joket med, at det skulle være, når Anders fylder 40, men det er jo lige om lidt, så jeg tror, vi må skubbe det lidt« siger Lene Beier.

Hun fortæller, at det ikke behøver at være et stort, fancy hotel, men at 15-20 værelser i et naturskønt område ville være passende. Og faktisk har et par familiemedlemmer allerede meldt sig på banen som personale.

»Jeg er god til at servicere, så jeg forestiller mig, at jeg kommer til at tage mig at gæsterne og den slags. Min mand vil helt klart komme til at styre økonomien, og så har min mor faktisk fortalt, at hun gerne vil være oldfrue (rengøringsdame, red.), når hun går på pension. Min lillesøster har også sagt, at hun gerne vil være receptionist,« siger hun og griner.

Hvis Lene Beier lige nu kunne vælge frit på alle hylder, skulle hotellet ligge i Dragør, som hun og manden allerede har kastet deres kærlighed på.

»Et sted som Dragør Badehotel ville jo være helt fantastisk. Dragør er bare dejligt. Det er tæt på København, hvor vi har vores omgangskreds, men samtidig er det ligesom at være på landet. Og så er det ud til vandet. Vi har en båd i Dragør Havn. Vi har talt om, at vi skal have hotelgæsterne med ud og sejle,« lyder det fra den 39-årige tv-vært.

Det lader dog ikke til, at den står på hotel-eventyr for Lene Beier i den nærmeste fremtid. I øjeblikket er hun ved at optage programmet 'Hund søger hjem' for TV2 Fri, og inden længe skal hun i gang med den nye sæson af 'Landmand søger kærlighed'.