Mange mennesker lider i disse dage store tab, mens corona-pandemien hærger verden.

Og sygdommen sætter også gang i en række mindre, men også betydningsfulde konflikter rundtomkring i folks hjem. Det er den berømte tv-vært Kelly Ripa et godt eksempel på.

Hun kører et tv-program hjemme fra sit private hjem, som hedder 'Live Kelly og Ryan'. Det deler hun med den anden tv-personlighed Ryan Seacrest.

Over for ham kunne hun onsdag afsløre, at to ud af hendes tre børn nægter at give hende knus.

Hun kunne dog ikke få fortalt informationen, uden at hendes øjenkroge fyldtes med vand.

»Okay, jeg har ikke tænkt mig at lyve. Jeg vil indvie jer i en lille hemmelighed. Lige nu taler jeg ikke med to af mine tre børn, okay?!«

»Jeg taler ikke med dem, fordi ... ja, altså fordi, vi er alle i denne båd sammen. Jeg har ikke givet kram til mine forældre, og jeg ville meget gerne kramme mine forældre,« fortæller hun videre, inden hun kommer til sagens kerne:

»Jeg savner at kramme mine forældre, og mine børn, de vil ikke kramme mig. Og så siger jeg til dem 'folkens, vi er alle sammen i 'lockdown' sammen. Vi har det fint. I kan give mig et kram, det er fint.«

Mens hun fortæller om sin situation og sine afsavn, prøver hun at holde tårerne tilbage.

»Men, undskyld, jeg ved ikke, hvorfor jeg græder,« siger den 49-årige vært.

Kelly Ripa er mor til Michael på 22, Joaquin på 17 og 18-årige Lola, som hun har sammen med sin mand, skuespiller Mark Conseulos, 49.

I Danmark er tv-værten og skuespillerinden nok bedst kendt for sin medvirken i komedieserien 'Hope and Faith', som engang kørte i dansk tv.