Lyt til artiklen

Den tidligere TV-vært Stine Kronborg er rykket ’Down Under’, hvor hun er sprunget ud som stripper i ’Miss Nude Sydney’.

Den lyshårede Stine Kronborg er i Danmark kendt som TV-vært og danser. Men det sidste har taget en ny drejning, efter hun flyttede til Australien i starten af året. Hun har nemlig medvirket i ’Miss Nude Sydney’, hvor hun som konkurrencens navn antyder smed alt tøjet.

- Det var en vild beslutning, siger Stine Kronborg til bt.dk og uddyber.

- Jeg er en skør pige, der ikke tænker på, hvad andre tænker om mig. Jeg er stolt af min krop, og den jeg er. Jeg gjorde det, fordi jeg havde brug for en udfordring. Og det har vist sig, at jeg er god til det, siger hun.

Stine Kronborg har siden februar boet i Australien. Her medvirkede for første gang i ’Miss Nude Sydney’ den 14. juli.

- Ti dage før konkurrencen fik jeg muligheden for at være med og tænkte ’Lad mig prøve det’. Det skulle bare være den ene gang, men så gik jeg videre til finalen. Her efter mine to shows taler mange mig og er glade for mine optrædener, siger Stine Kronborg, der første gang fortalte offentligheden om sin deltagelse i programmet ’4-Stjerners Middag’.

I finalen, der blev afholdt 24. august, endte hun ikke blandt de tre bedste, men fik titlen som ’Hottie of the year’. På den anden side af jorden lever hun af sin af pole-dance under navnet ’Sparx’. Selvom det ikke var planlagt med en mere nøgen tilgang til hendes dans, så har det rykket karrieren.

- Det har helt sikkert givet et skub i min karriere, og jeg har lavet masser af shows. De har for det meste været med tøj på, men jeg er en frisk pige, siger hun.

Stine Kronborg blev i Danmark kendt i 2004, da hun optrådte som vært på The Voice TV. Siden da er det blevet til flere optrædener på både TV og radio. Du kan læse mere om 'Sparx' på denne australske hjemmeside.