Det var en hård omgang for en engelsk tv-vært, da han var nybegynder og skulle interviewe Hollywood-stjernen Jack Black.

Det er i hvert fald ikke en oplevelse, værten, der hedder Vernon Kay, ser tilbage på med glæde.

Han kalder Jack Black for alverdens skældsord og siger, at Black var forfærdelig at interviewe, som ung vært. Det skriver The Sun.

»Han var bare en p**. Jeg interviewede ham tre eller fire gange i forbindelse med forskellige film. Jeg interviewede ham i forbindelse med 'Gulliver's Travels', 'School of rock', 'Shallow Hal' og nogle andre, men han var den samme hver gang,« lyder det fra Kay, som fortsætter:

Jack Black, 2019.
Jack Black, 2019. Foto: MARIO ANZUONI
Vis mere

»Jeg vidste ikke, om han havde tømmermænd, eller om det var, fordi jeg var enten det første eller sidste interview den dag, men han var forfærdelig. Han var en kæmpe p** og et røvhul.«

Vernon Kay, der var vært på det engelske program 'T4', siger, han håber, at hans ord når skuespilleren.

Han håber nemlig, at det kan være lærepenge for stjernen.

Kay fortæller, at da han interviewede Jack Black, var han helt ung, og derfor var det endnu sværere, at Black var ubehagelig over for ham.

Vernon Kay i 2007 med sin kone, Tess Daly. Billedet er taget nogle år efter, at tv-værten interviewede Jack Black.
Vernon Kay i 2007 med sin kone, Tess Daly. Billedet er taget nogle år efter, at tv-værten interviewede Jack Black. Foto: CHRIS YOUNG
Vis mere

»Når du er så ubehøvlet, arrogant og et ordentligt grise-fjæs over for en ung tv-vært, som er nervøs og prøver at stå ved sine evner, og man så bare fejer det væk, det er altså bare ikke sejt,« lyder det fra værten.

Det var i starten af 00'erne, at Vernon Kay var vært på tv-programmet, hvor han skulle interviewe Jack Black.

I dag er han 45 år og har lavet en masse andet i britisk fjernsyn.

Avisen mailOnline har forsøgt at få en kommentar fra Jack Black.