Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det skabte en del furore, da det kom frem, at tv-vært Cecilie Beck havde haft et seksuelt forhold til en fotografelev.

Mens kritiske røster – såsom Ekstra Bladets daværende chefredaktør Henrik Qvortrup – mente, at forholdet burde have kostet Cecilie Beck jobbet, så forklarede ikke mindst både tv-værten selv og fotografeleven, at forholdet var gensidigt, omend det med Cecilie Becks ord var »dumt« gjort af hende.

Men nu fortæller Cecilie Beck til Elle, at hun før har haft forhold til yngre mænd – og at hun er færdig med at skamme sig over sin seksualdrift.

»Jeg har været sammen med nogle, der var væsentlig yngre end mig selv, og det har jeg oplevet flere have det svært med, uden at de kan forklare hvorfor, hvis jeg spørger ind til det,« fortæller Cecilie Beck til modemagasinet ifølge Se&Hør.

Den 51-årige tv-vært uddyber, at hun med alderen har lært at slippe skammen og i stedet bare nyde sex og have det sjovt med det.

For så længe alle parter har lyst til at være involveret – omend det så kun skulle være for den nat – så er der ingen grund til at springe over, mener hun.

Cecilie Beck er til daglig vært på TV 2 Nyhederne.

Hun er single, men hun har tidligere været gift med TV 2-korrespondenten Rasmus Tantholdt, samt med økonomen Carsten Lassen, som hun har døtrene Astrid og Frida med.

Andre læser også