TV3 har ingen planer om at droppe realitybaben som deltager i deres nye underholdningsprogram 'Til middag hos', selvom hendes fængsling har sat en stopper for allerede planlagte optagelser i starten af året.

Tv-stationen er så opsat på at have den voldssigtede Susan K med i programmerne, at de er villige til at udskyde de optagelser, hun skulle have medvirket til.

- Vi skal nok finde en løsning. Vi kan vente lang tid, for vi skal lave mange programmer. Hun skal nok nå at slippe ud i tide. Vi laver det bare senere, siger TV3s pressechef Søren Hedman.

Dermed fjerner han en enkelt af de mange bekymringer, som gik gennem hovedet på Susan K, da hun blev varetægtsfængslet lillejuleaften og kunne se frem til at tilbringe både jul, nytår og starten af 2010 i Århus Arrest.

Det var ellers noget af det første, hun tænkte på, da dommeren havde fængslet hende frem til 5. januar ved grundlovsforhøret.

- Hvad skal jeg nu gøre? Jeg har en aftale med TV3 , og der er så meget, der skal aflyses, sagde hun ifølge Ekstra Bladet.

'Til middag hos' er et underholdningsprogram, hvor kendte i hold af fire på skift inviterer til tre retters middag i deres private hjem.

Pressechefen vil ikke afsløre, hvem Susan K er blevet parret med, men hun får måske mulighed for at drøfte fælles oplevelser med fængselsvæsnet med den tidligere bykonge Peter Brixtofte, der er afsløret som en af deltagerne.

Men også Pia Kjærsgaard, Peter Aalbæk Jensen, Anne-Grethe Bjarup Riis og Monrad og Rislund har mulighed for at få Susans historie på tætteste hold hjemme i hendes egen stue.