Han er kendt som 'Dog the Bounty Hunter', men lige nu går 66-årige Duane Chapman verden rundt for at jage noget ganske andet end eftersøgte kriminelle.

Blot et halvt år efter konen Beth Chapmans tragiske død har han nemlig fået sin søns ekskæreste i nettet - og det har skabt et totalt og meget offentligt kaos i den store Chapman-familie.

Hans døtre Lyssa og Cecily lægger både deres far og den nye kæreste, Moon Angell, for had på Twitter, og nu svarer tv-stjernen på kritikken.

Døtrenes problem er ikke bare, at han er illoyal over for sønnen, men også at Moon Angell har været personlig assistent for afdøde Beth i en længere periode. Som Lyssa Chapman skriver på Twitter:

'Hvis du åbnede din mors tøjskab og så, at hun havde fjernet alt hendes tøj og erstattet det med sit eget, hvad ville du så gøre?'

Men ifølge Duane Chapman har døtrene fået det hele galt i halsen, og han fortryder ikke sit valg.

»Moon har været en loyal ven i over 20 år. Hun har været med min familie gennem mange op- og nedture. Alle mine børn er voksne og borte, der er ingen til at hjælpe mig,« siger Chapman, som i mange måneder efter konens bortgang var meget åben omkring sin store sorg.

»Moon er erfaren. Hvem ved, hvad min fremtid bringer, men lige nu har jeg brug for hende. Der vil aldrig komme en ny fru Dog, men det betyder ikke, at jeg absolut skal være så trist,« siger dusørjægeren, som har været gift i alt fem gange.

Moon Angel har stadig et billede af sig selv sammen med Duane Chapmans afdøde kone som Twitter-coverfoto. (Privatfoto/Twitter)
Moon Angel har stadig et billede af sig selv sammen med Duane Chapmans afdøde kone som Twitter-coverfoto. (Privatfoto/Twitter)
Vis mere

»Jeg ved, at Gud den almægtige hører mit knuste hjerte, og jeg har ikke bedt ham om en ny fru Chapman, men jeg har bedt ham om en ven, og han gav mig Moon,« siger han ifølge Mirror, som samtidig gør det tydeligt, at der er tale om lidt mere end et venskab.

De beskriver med tekst og billeder, hvordan parret er meget flirtende på hinandens Instagram-profiler, og 'Dog' har blandt andet skrevet 'jeg elsker dig' til et af Moon Angells billeder.

Hverken sønnen, der tidligere har været kærester med Moon Angell, eller nogen af Duane Chapmans øvrige ni sønner har så vidt vides udtalt sig offentligt om den akavede sag.

Realityserien 'Dog the Bounty Hunter' gik sin sejrsgang i hele verden 2003-2012 og har gjort Duane Chapman til mangemillionær med en formue på anslåede 40 millioner kroner ifølge celebritynetworth.com.